Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Ψεύτες και υποκριτές!


Δεν περιμέναμε το χθεσινό ΔΣ για να διαπιστώσουμε ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου περιβάλλεται από ψεύτες και υποκριτές, ανθρώπους από όλους τους χώρους, από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, της Σουπερ Λίγδας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τους διαιτητές, ακόμα και τους δημοσιογράφους.

Με τα πιστά στρατιωτάκια (ΕΠΟ, Σουπερ Λίγδα) δεν αξίζει να ασχοληθώ, θέλω να δώσω βάση στον ΜΕΓΑ αρχιψεύτη και υποκριτή (η αλλιώς Παραγκάρχη) Βαγγέλη Μαρινάκη και όλους τους «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους που θα πουλούσαν και την ψυχή (στην καλύτερη) της μάνας τους για να μπουν στην… μισθοδοσία!

Πρόταση μομφής!

Εντυπωσιάστηκαν όλοι (κυρίως οι δημοσιογράφοι… με βάση αυτά που διάβασα!) όταν ο Βαγγέλας έριξε στο τραπέζι την μεγάλη πρόταση, να έρθουν λέει ξένοι αρχιδιαιτητές στην ΚΕΔ! Ουυυαααου… So Fucking What!!! Νομίζεται πως το πρόβλημα είναι η… εκπαίδευση των διαιτητών; Νομίζεται πως χρειάζεται εκπαίδευση για να δεις αν ο Κατσουράνης καλύπτεται από τέσσερις;! Χρειάζεται εκπαίδευση για να δει και να γράψει στο φύλλο αγώνος ένας παρατηρητής ότι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο όχι για να πανηγυρίσουν αλλά για να δείρουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού (τυχαία τα παραδείγματα…); Χρειάζεται ειδική εκπαίδευση για να δίνουν αυτό που βλέπουν;; Εκτός και αν υπάρχει κάποια ΠΟΛΥ ειδική Ευρωπαϊκή εκπαίδευση που σε μαθαίνει πώς να… ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ! Αυτό ναι, μπορεί να αλλάξει κάτι. Για να μην το κουράζουμε, η μόνη λύση θα ήταν ξένοι διαιτητές, παρατηρητές, επόπτες και αρχιδιαιτητες, οι οποίοι όμως όχι μόνο δεν θα λογοδοτούν σε ΕΠΟ και Σουπερ λίγδα, αλλά θα γίνεται κλήρωση και όχι ορισμός για τα παιχνίδια που θα σφυρίζουν, έτσι, ίσως κάτι γίνει.

Νέλσον Βαλντέζ

Παίκτης εγνωσμένης αξίας ο Βαλντέζ, αδιαμφισβήτητα, μου άρεσε πολύ κυρίως την περίοδο που έπαιζε στην Βέρντερ, με εντυπωσίασε όμως και το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει τρίμηνο στον Ολυμπιακό και έμαθε πολύ γρήγορα πως όταν σε σπρώχνουν στην μέση, πονάς στο πρόσωπο… εντυπωσιακό!

Μαρινάκης

Μαρινάκης, στην αντιπαράθεση του με τον Βρύζα: «Μπορεί να έπρεπε να μείνουμε και εμείς με δέκα. Αλλά να ξέρεις, σε αυτή την περίπτωση θα τρώγατε τρία γκολ»


Ξέρει μπάλα ο άνθρωπος, τι να λέμε τώρα…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου