Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Πρόσεξε Λαμόγιο!


Ο Αγώνας της χρονιάς είναι για τον Παναθηναϊκό αύριο με το ένα από τα τρία παραρτήματα του ολυμπιακού στην Κρήτη, την ντροπή της Κρήτης θα έλεγα καλύτερα, τον ΟΦΗ! Με όσα έγιναν (και δεν ακούστηκαν όπως πάντα) την Κυριακή στην Ξάνθη δεν αξίζει να ασχοληθείς πολύ, άλλωστε ζούμε σε μια χώρα όπου όλοι γνωρίζουμε τι θα γίνει, πότε θα γίνει, πως θα γίνει και όταν τελικά αυτό συμβαίνει, το θεωρούμε τυχαίο γεγονός, η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!

Ο Παναθηναϊκός ήθελε και μπορούσε, έστω και με τόσες αλλαγές, ο Σπάθας όμως είχε αντίθετη άποψη, η μάλλον για να το πούμε πιο σωστά, είχε άλλες οδηγίες! Ο Σπανάθας (εδώ γελάμε!) έδειξε τις διαθέσεις του από την αρχή, όταν και απέβαλε τον Κουτρουμπή με το πέναλτι εφεύρεση και έδωσε στον Παναθηναϊκό να καταλάβει πως προσπαθώντας να βοηθήσει τον Απόλλωνα, υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει ζημιά ο ίδιος εν όψει του πιο κρίσιμου αγώνα της χρονιάς. Έτσι οι Πράσινοι δεν μπόρεσαν να αποδώσουν ποδοσφαιρική δικαιοσύνη ρίχνοντας το επί 15 χρόνια παράρτημα του Ολυμπιακού.

Ο Σιδηρόπουλος λοιπόν είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για τον αγώνα κυπέλλου και το μόνο που έχω στο μυαλό μου, είναι πως θα παίξει 50-50 και τίποτα λιγότερο. Αν τολμήσει και σφυρίξει όπως ο Σπάθας την Κυριακή, θα αφήσει τα κοκαλάκια του στην Λεωφόρο (και αν τα βρούνε και αυτά!). Υπενθυμίζω πως ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι η έξοδος στην Ευρώπη (εξαρχής), η οποία σφραγίζεται με τον αποκλεισμό του ΟΦΗ και δεν θα αφήσουμε κανένα να μας πάρει αυτό που δικαιούμαστε… με κάθε τρόπο!

Υ.Γ.1 Φανταστείτε πόσο πρόβατα είναι αυτοί οι Ολυμπιακοί, που τόσα χρόνια τους έκανα να πιστεύουν ότι ο Σπάθας είναι Παναθηναϊκός, ΠΟΙΟΣ, ο Σπάθας! Εκεί που σταματάει η Βλακεία ξεκινάει η «λογική» των γαύρων…

Υ.Γ.2 Αλησμόνητες ατάκες, Σπάθας: Το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζουν…


Υ.Γ.3 Η ομάδα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέδειξαν μια ακόμα φορά πως παίζουν για την ιστορία τους και δεν χαρίζονται σε κανέναν, μόνο με το ζόρι θα έχαναν οι Πράσινοι και ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ! Σε αντίθεση με τους γαυρους που όταν έχασαν από τον ΠΑΣ το έκαναν γαργάρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου