Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΜΟΝΟ ΕΣΥ!


Άλλη μια μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά ζήσαμε με τον Θρήνο χθες, με τον διορισμένο να καταφέρνει να αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης και ενώ είχε το υπέρ του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι με ΑΥΤΗ την United! Οι Άγγλοι είχαν να πετύχουν κάτι τέτοιο 30 χρόνια, αλλά και γενικότερα στην ιστορία του Champions League είναι ελάχιστες οι φορές που ομάδες ανέτρεψαν αυτό το σκορ, για αυτό θρύλε… ΜΟΝΟ ΕΣΥ τα ρεκόρ αυτά (να μην λέμε μόνο για τα στημένα ρεκόρ της Σουπερ Λίγδας, ε, γαυράκια;;;), ΜΟΝΟ ΕΣΥ θα μπορούσες να αποκλειστείς με αυτό τον τρόπο!!!

Χειρότερη UnitedEVER!
 
Επειδή τυχαίνει να είμαι και φαν της United, (όλοι το παραδεχόμαστε έτσι και αλλιώς) χειρότερη Manchester τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω ξανά δει, έχει μάλιστα χάσει ακόμα και το Βρετανικό στυλ ποδοσφαίρου, είναι μια άλλη ομάδα, θέλει πολύ προσπάθεια να το πετύχεις αυτό… κύριε Μόγιες. Δεν έχω δει ΠΟΤΕ την United να αμύνεται από ανικανότητα να παίξει μπάλα για 30 λεπτά, κι όμως ο Ολυμπιακός ΑΠΕΤΥΧΕ να την αποκλείσει… ΜΟΝΟ ΕΣΥ!
Άλλο ματς…
 
Όλοι συμφωνούμε πως με Γιάχο διαιτητή θα βλέπαμε άλλο ματς, αφού όλα τα παπαγαλάκια στην ΔΤ μας ζάλισαν τα π@π@ρι@ για το πέναλτι του Χολέμπας, το οποίο αν δινόταν υπέρ του Ολυμπιακού (όπως τα περισσότερα στην Σουπερ Λίγδα!) θα ήταν… καραμπινάτο! Επίσης πρέπει να καταλάβουν στη Δημόσια τηλεόραση (την οποία πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες και όχι μόνο Ολυμπιακοί!) πως η περιγραφή τους ήταν για κλάματα, ήταν σαν να έβλεπαν άλλο ματς, η φωνή τους ανέβαινε όταν ο Κάμπελ έτρεχε μόνος του εναντίον πέντε ή απλά ο Ολυμπιακός πέρναγε την σέντρα! ΈΛΕΟΣ!!!
Τυχαίο;;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!!!


Το 9ο πέναλτι σε 20 αγώνες για Ολυμπιακό στην Ευρώπη, εκεί δεν είναι Σουπερ Λίγδα βλέπετε να σου δίνουν ένα πέναλτι ανά ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!... ΜΟΝΟ ΕΣΥ!
Θεία Δίκη...


Βαρούχας: «Έπρεπε να σεβαστεί τον Ολυμπιακό ο Καίπερ» Όταν αρχίσει να σέβεται ο Ολυμπιακός τις άλλες ομάδες και το Ελληνικό Πρωτάθλημα τότε μπορεί να τον σεβαστούν και στην Ευρώπη, έως τότε… ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!! ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Άσσος στους αριθμούς…


Ο Σάββας Θεοδωρίδης:  «Πλασματικό το σκορ, είχαμε κατοχή… 51%-49%». Ποιο γραφικός-άσχετος-Μαλάκας και Γαύρος… Πεθαίνεις!
Βουτιά;;;;


Τι έγινε Στελάκι; Βούτηξε λέει ο Βαν Πέρσι;;;… ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου