Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ρε είστε ΤΡΕΛΟΙ;;;;;

Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν στον Πειραιά το τελευταίο καιρό, μάλιστα τοποθετούνται και με ΕΠΙΣΗΜΕΣ ανακοινώσεις πλέον και μετά την άκρως επιτυχημένη ανακοίνωση για τον Αναστασίου πως… «ούτε καν τραυματίστηκε» από το αντικείμενο που τον χτύπησε στο πρόσωπο, τώρα είχαμε μια ακόμη ανακοίνωση που σπάει το κοντέρ της… μαλακίας, αυτή την φορά κατά του Ιβάν Σαββίδη και αναφερόμενοι στην οικονομική εξυγίανση του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα κατηγορούν τον Σαββίδη ότι έταξε οικονομική εξυγίανση που ποτέ δεν πλήρωσε και τώρα απαιτεί να απαλλαγεί -με το έτσι θέλω- η ομάδα του από τους φόρους που πληρώνει κάθε δοκιμαζόμενος Έλληνας πολίτης, τονίζοντας μάλιστα πως εκείνοι έχουν πληρώσει και συνεχίζουν να πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν!!!
Οι μόνοι παράγοντες που δεν δυσφήμησαν το Ποδοσφαιρο...
 
Το γήπεδο... κάθε Ελληνα Πολίτη!
 
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ;;;;;!!!! Νομίζεται ότι ξεχνάμε πως  ο Ολυμπιακός απαλλάχθηκε 2,6 δισεκατομμύρια δρχ από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης (ποσό το οποίο κατέβαλε το δημόσιο!!!); Ή μήπως ότι διαγράφηκαν οι οφειλές προς το δημόσιο για φόρους μεταγραφών, ενώ 5,5 δισ. δραχμές "πάγωσαν" καθώς υπήρχαν… εκκρεμείς δίκες; Ο Ολυμπιακός ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ με 40 εκατ. € για αμαρτήματα του Κοσκωτά ΛΑΜΟΓΙΑ και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το γήπεδο Καραϊσκάκη που ακόμα πληρώνουμε (και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια) μαζί με τα χρέη που άφησαν πίσω τους οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004! Τα παραμύθια σας θα τα λέτε στα πρόβατα (που πιστεύουν σε επενδυτές!) και όχι στον απλό Έλληνα φίλαθλο που γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια τι αντιμετώπιση έχετε από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αλλά και πως φτάσατε σήμερα να το «παίζεται» καθαροί και ειδήμονες στην… επένδυση του ποδοσφαίρου!
Απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές... που πλήρωσε Ελληνας φορολογούμενος!

Έλεος γιατί η πρόκληση έχει και τα όρια της κλέφτες!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου