Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τώρα, μπορείτε να κάνετε Φιέστα…

 
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον… άχαστο ολυμπιακό που μετά το ντέρμπι με τον «Αιώνιο» αντίπαλο έχασε και από τον ΠΑΟΚ όντας σχεδόν ανύπαρκτος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αποδεικνύοντας πως οι διαφορά των ομάδων (κυρίως με τον Παναθηναϊκό) είναι πλασματική και αν δεν υπήρχε το σπρώξιμο από τον Θάνο και τον κάθε Θάνο θα βλέπαμε άλλο πρωτάθλημα! Αλλά είπαμε ο ολυμπιακός ΕΠΡΕΠΕ να καθαρίσει νωρίς την υπόθεση τίτλος –με κάθε τρόπο- για να αφοσιωθεί στην Ευρώπη (ξέρετε, στις πορείες που κάνουν και… οι συνταξιούχοι, όπως μας έλεγαν), βέβαια έτσι πορεία μπορεί να κάνει ο κάθε ένας, όταν μάλιστα δεν έχεις δύο καρπούζια σε μια μασχάλη… για να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα!
Τον Δημόκριτο και γρήγορα…
Δυσοσμία λέει στα αποδυτήρια της Τούμπας, μάλιστα οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού ήταν έτοιμοι να καλέσουν τον Δημόκριτο (πάλι) αλλά όταν αντιλήφθηκαν ότι οι οσμές προέρχονταν από τους παίκτες τους που τα είχαν κάνει πάνω τους η σκέψη αυτή απορρίφθηκε. Βλέπετε ήταν συνηθισμένοι τόσα χρόνια να τα κάνουν εκείνοι (Ριζούπολη 2004, Καραϊσκάκη 2007 και σχεδόν όλα τα γήπεδα της Σουπερ Λίγδας όπου πάνε οι οπαδοί τους) και όχι να τους τα κάνουν δεν τους άρεσε καθόλου. Μάλιστα αν δείτε τις δηλώσεις τους θα νομίζεται πως παίζουμε σε άλλο πρωτάθλημα και ότι ο μόνιμα αδικημένος είναι ο ολυμπιακός ε, μην τρελαθούμε κιόλας…
 
 
 
Τα λένε χωρίς φόβο…
 
Η πρόκληση τους έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα πλέον (λογικό, ελέγχουν τα πάντα όπως ξέρουμε!), δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκτοξεύουν ευθέως απειλές σε διαιτητές, εσείς  πως αλλιώς εκ λαμβάνετε την δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη «Να αποφασίσει για το μέλλον του ο Κάκος»;…  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ!!! 
 
ΕΠΟ
Το ειδικό όργανο που διευκολύνει με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό, η ΕΠΟ, με επίσημη ανακοίνωση της μας έκανε να γελάσουμε αφού ανακοίνωσε πως «Αποτελεί πάγια τακτική της Ε.Π.Ο. να διευκολύνει, κατά το δυνατόν, αγωνιστικά τις ομάδες εκείνες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις», όπως ακριβώς δηλαδή είχε γίνει και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Πόρτο για τα προημιτελικά του ΟΥΕΦΑ όπου η ΕΠΟ αρνήθηκε να αλλάξει το παιχνίδι με (το γνωστό σε όλους) Αιγάλεω. Δύο μέτρα και δύο σταθμά όπως πάντα! Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν άλλη διοίκηση στην ΕΠΟ τότε, μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν, τι Σαρρής τι Γκαγκάτσης….

Ούτε ΚΑΝ τραυματίστηκε!
Για το χτύπημα στον Εντινγκά το μόνο που έχω να πω είναι πως… ούτε καν τραυματίστηκε! Άλλωστε το ίδιο είχε δηλώσει σε ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του (αν είναι δυνατόν!!!) ο Ολυμπιακός για την περίπτωση του Αναστασίου επειδή σηκώθηκε, οπότε;;….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου