Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ξύνονται στην (Πράσινη) γκλίτσα!


Τους «τρώει» στον Δήμο Αθηναίων να εξαγριώσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού και μετά δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν, αφού συνεχίζουν να προκαλούν με τις τοποθετήσεις τους γύρω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Να αναφέρουμε μια ακόμα φορά πως ο όρος «Διπλή Ανάπλαση» είναι ξεκάθαρος και η συμφωνία ήταν και είναι γήπεδο για γήπεδο, ΤΕΛΟΣ!
Στην χώρα που ζούμε βέβαια όπου τα λαμόγια τύπου Μαρινάκη (τυχαίο το παράδειγμα) ζουν και βασιλεύουν βλέπουμε καθημερινά καινούργια πράγματα, το άσπρο γίνεται μαύρο αλλά είναι πλέον φυσιολογικό, δεν αντιδράει και δεν μιλάει κανείς να πει την αλήθεια και όταν αντιδράσεις είσαι γραφικός ή… τρελός!
Το ΥΠΕΚΑ σε μια «ονειρική» συνεργασία με το ΟΡΣΑ και τον Δήμο Αθηναίων προσπαθούν να περάσουν στα «μουλωχτά» ένα νομοσχέδιο που προβλέπει περιβαλλοντολογικές αλλαγές στην Αττική -που βεβαίως ΟΛΟΙ επικροτούμε- αλλά χωρίς το γήπεδο του Παναθηναϊκού! Είναι λογικό όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες (ακόμα και κάποιοι στον Δήμο που έχουν… άλλα κίνητρα.) να θέλουν πραγματικά την βελτίωση της εικόνας στην πόλη της Αθήνας, όχι όμως εις βάρος κάποιον άλλων. Δυστυχώς η αποτυχία της διπλής ανάπλασης δεν πρέπει να χρεώνεται στον Παναθηναϊκό, αλλά στον Δήμο και το ΣΤΕ, πολύ απλά γιατί όταν οι Πράσινοι ήθελαν και είχαν τους επενδυτές και τα χρήματα να προχωρήσουν το έργο, ΚΑΠΟΙΟΙ έβρισκαν αστείες προφάσεις –διότι προφανώς ήταν βαλτοί- να μπλοκαριστεί το έργο με υποθέσεις… Κορμοράνων (αν είναι δυνατόν!!!) και αντιδράσεις υποτιθέμενων πολιτών. Ποιος ξεχνάει άλλωστε τις ενστάσεις της… πλειοψηφίας των 131 οι οποίοι προφανώς-για αδιευκρίνιστους λόγους- είχαν «ισχυρότερη άποψη» από τα υπόλοιπα εκατομμύρια των πολιτών της Αθήνας.
 
Το κορυφαίο όλων (αν ισχύει) είναι η φημολογία για πώληση των προσφυγικών κατοικιών απέναντι από το «Απόστολος Νικολαΐδης», αυτά τα ΛΑΜΠΕΡΑ κτήρια που μας είχαν ζαλίσει τα π@π@ρια τόσα χρόνια πως θεωρούνται… «Διατηρητέα», αλλά το μόνο που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια είναι η μπόχα και η βρώμα που αντιλαμβάνεται κάποιος όταν περνάει από έξω. Φαίνεται η διαμόρφωση του συγκεκριμένου σημείου σε γήπεδο και χώρο πρασίνου που ήθελε να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι λιγότερο σημαντική από την φιλοξενία Κούρδων και Πακιστανών στα κτήρια αυτά… Ελλαδάρα!!!

Να δούμε λοιπόν αν μετά τις αντιδράσεις του κόσμου συνεχίσουν κάποιοι να ξύνονται στην γκλίτσα και η γκλίτσα βρεθεί ξαφνικά κάπου αλλού…
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου