Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Μάγκες!!!


Οι «Μπέμπηδες» του Αναστασίου ταπείνωσαν με το μεγάλο διπλό στο Καραϊσκάκη τους υπερόπτες  γαύρους που μιλούσαν τις προηγούμενες μέρες για 4 και 5 γκολ. Έδειξαν μαγκιά σε ένα γήπεδο όπου πολλοί έμπειροι παίκτες του Παναθηναϊκού στο παρελθόν δεν είχαν δείξει και για αυτό πιστεύω πως το μεγαλύτερο κέρδος την μεγάλης αυτής νίκης είναι ο χαρακτήρας που θα φτιάξουν οι παίκτες των Πρασίνων. Όταν παίζεις στην βασική 11άδα με 7 παίκτες ηλικίας από 18-22 καταλαβαίνουν όλοι πόσο δύσκολο ήταν αυτό που πέτυχαν οι πιτσιρικάδες και τι... επένδυση είναι αυτή για το μέλλον τους. Μάλιστα την Μαγκιά τους την έδειξαν όχι μόνο με το αγωνιστικό τους θράσος, αλλά με το πως πανηγύριζαν τα γκολ και πως αντιδρούσαν  στις ψευτομαγκιές των ερυθρόλευκων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!

11άδα που κερδίζει… χάνει!
Όταν διάβασα πως ο Μίτσελ παρατάσσει στο Ντέρμπι την ίδια 11αδα που είχε και στο ματς με της Manchester, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως οι παίκτες αυτοί θα ήταν πιθανότατα άδειοι από ενέργεια και (ίσως) κίνητρο, αφού η (ομολογουμένως) μεγάλη νίκη και εμφάνιση με τους Άγγλους θα τους… αποσυντόνιζε και έτσι έγινε! Φαινόταν αυτό ξεκάθαρα στα τρεξίματα τους αλλά και στον τρόπο που πήγαιναν στην μπάλα, αυτό σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη πίεση του Παναθηναϊκού στα 3/4 του γηπέδου αποσυντόνισε τελείως τον Ολυμπιακό.
 Coach Αναστασίου…
Για τον «Ολλανδό» τα έχουμε πει πολλές φορές, άλλωστε εγώ προσωπικά έχω στηρίξει και πιστέψει πολύ το πλάνο του τεχνικού του Παναθηναϊκού το οποίο από τα πρώτα παιχνίδια είχε δείξει πολύ καλά δείγματα για το τι θα δούμε στην συνέχεια, μάλιστα αν δεν είχε κάποια αρνητικά αποτελέσματα λόγο απειρίας και διαιτησίας (βέβαια) θα είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη κάποιων πολύ πιο νωρίς και η βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού θα ήταν τελείως διαφορετική. Η Ομάδα έχει αγωνιστικό πλάνο και φαίνεται, νομίζω πως τα καλύτερα έρχονται…

Respect Νίκο…
 
Νομίζω οφείλουν να παραδεχτούν ΟΛΟΙ την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο Νταμπίζας, με μηδαμινό Budget έχει τις λιγότερες αστοχίες, ακόμα και από εποχές που ο Παναθηναϊκός είχε να διαθέσει πολλά χρήματα για μεταγραφές και μάλιστα φέρνοντας μέσα σε όλα και νεαρούς παίκτες από τους οποίους μπορεί να βγεί κερδισμένη η ομάδα σε ενδεχόμενη πώληση τους, Respect Νίκο…
 
Υ.Γ. Για να μην λέμε ορισμένοι πως μιλάμε για διαιτησία μόνο όταν χάνουμε, το ματσάκι θα μπορούσε να έχει άλλη «πλοκή» τα τελευταία 10’ λεπτά, αν ο «άχαστος» Τσόρι (όπως είπε και ο speaker στο ράδιο του Ολυμπιακού) είχε ευστοχήσει στο πέναλτι. Ένα πέναλτι που ΗΤΑΝ –χαζή ενέργεια του Κουτρουμπή- αλλά έχει  προηγηθεί Πεντακάθαρο φάουλ στον «Τριάντα» μπροστά στα μάτια του Σιδηρόπουλου!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου