Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!


Με την λογική ότι οι Δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και ότι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι δίνουν τον «αγώνα» τους για την θέση του Δημάρχου Αθηνών, μου φαίνεται τρελό να βλέπουμε έναν από αυτούς, τον «Κύριο» Καμίνη να κάνει ακριβώς το αντίθετο, συγκεκριμένα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην κερδίσει, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον… μαυρίσουν!
 
Δεν ξέρω αν σε κάποιους φαίνεται φυσιολογικό αυτό, πάντως σε μένα ΚΑΘΟΛΟΥ και μάλιστα το μόνο… λογικό στην υπόθεση αυτή είναι πως ο Καμίνης είναι στημένος, είναι βαλτός από… κάποιους ώστε να βάλει ένα ακόμα εμπόδιο στο γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού, σαν μια ανάλογη υπόθεση με τους Κορμοράνους! Για ποιόν άλλο λόγο θα προχωρούσε στην ανακοίνωση αυτή για την Λεωφόρο ένας υποψήφιος, αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερόταν να εκλεγεί Δήμαρχος;! Τα συμπεράσματα δικά σας….  
Γήπεδο για γήπεδο…
Η έννοια της διπλής ανάπλασης είναι ξεκάθαρη, γήπεδο για γήπεδο και επειδή γήπεδο στο Βοτανικό δεν προβλέπεται να γίνει (εκτός και αν αναλάβει η Πολιτεία να μας το κτίσει όπως έκανε με το Καραϊσκάκη στους Τζάμπα μάγκες!) με ποια λογική θα «πάρουν» το γήπεδο της Λεωφόρου;!
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί τραβάνε το σχοινί και είναι τόσο προκλητικοί σε όλα τα επίπεδα οι διορισμένοι (ΕΠΟ, Αθλητικός Δικαστής, Super Λίγδα κτλ, κτλ), λες και δεν τους φτάνει το αγωνιστικό κομμάτι που τα έχουμε δει όλα σε επίπεδο διαιτησίας. Είναι σαν να θέλουν να  «εξασφαλίσουν» το μέλλον τους για τα επόμενα χρόνια ώστε ο βασικός αντίπαλος να μην σηκώσει κεφάλι. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ όμως, διότι κάποια στιγμή πιστεύω τα πράγματα θα εκτροχιαστούν και ορισμένοι (που τα παίρνουν!) δεν θα  μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και εκεί δεν θα υπάρχει ηθικός αυτουργός (και παπαριές) αλλά μονάχα υπεύθυνος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Παραγκάρχη Βαγγέλη Μαρινάκη, τέλος….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου