Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

What about… Στημένα Μισέλ;


Ήρθε επιτέλους ο Μισέλ Πλατινί και μας έδωσε το φως του, μας είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ… μπροστά! Δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό, αρκεί να μιλάμε για το ίδιο θέμα Μισέλ. Ο Γαύρος είναι όντως πολύ μπροστά από όλους, αλλά όχι σε αυτά που νομίζεις εσύ, είναι πολύ μπροστά σε θέματα διαιτησίας και στο πως «χειρουργείτε» μια ομάδα, είναι πολύ  μπροστά στο θέμα… παράρτημα και πως «χειραγωγείς» μια ομάδα να σου κάνει όλα τα γούστα, από το να σου «πουλάει» παίκτες πιο φτηνά (από ότι θα στους αγόραζαν άλλες ομάδες) μέχρι και τζάμπα. Επίσης είναι πολύ μπροστά στο θέμα… «δανεικός ποδοσφαιριστής», για τους οποίους αποφασίζει πότε και με ποιους θα παίξουν αλλά και προφανώς το πώς θα παίξουν! Είναι πολύ μπροστά επίσης σε… «Οργανωτικά» θέματα, αφού έχει σε καίριες θέσεις δυο πρώην συνδεσμίτες του (Σαρρή και Μώραλη), οι οποίοι ελέγχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από την διοργανώτρια αρχή μέχρι την αθλητική δικαιοσύνη. Πολύ χαρακτηριστικά τα φετινά παραδείγματα με τον Παναθηναϊκό να τιμωρείται για υβριστικά συνθήματα με αποκλεισμό έδρας και τον Ολυμπιακό με χρηματικό πρόστιμο όταν οι οπαδοί του έσπασαν την Ριζούπολη (ξέχασα, εκεί ήταν Απολλωνιστες εναντίον… Απολλωνιστων!).

Το «σύστημα» Μισέλ είναι πιασμένο από παντού… ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ο Ολυμπιακός! Εφόσον όμως παραδέχεσαι τον Ολυμπιακό, τότε μην μας ζαλίζεις τα Παπαρια με τους στημένους αγώνες στην Ελλάδα, εκτός και αν πιστεύεις ότι τους στήνουν οι παράγοντες της Βέροιας και του Απόλλωνα, μόνο γαύρος θα το πίστευε αυτό!

Λεβεντομάνα Κρήτη…
 
Πως γυρίζουν οι καιροί ρε παιδιά; Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που (παρότι) ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα Πρωταθλήματα το μόνο που απασχολούσε τους «αντικειμενικούς» ήταν οι σχέσεις ΠΑΟ-ΟΦΗ λόγο Βαρδινογιάννη (ξέρετε τις εποχές που το… παράρτημα μας άφησε εκτός Ευρώπης και μας έριχνε μέχρι και 3αρες, δεν θυμάμαι παράρτημα να έχει κάνει κάτι ανάλογο στον Ολυμπιακό!)  Τώρα όμως που η Κρήτη εκπροσωπείτε από τρεις ομάδες και που και οι ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ της ομάδας του Πειραιά, όλα είναι μια χαρά! Να πούμε για τον ΟΦΗ που το γήπεδο με τον Ολυμπιακό είναι εκκλησία, ενώ με τους Πράσινους χτυπάνε μέχρι και τους παίκτες μας ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ! Να πούμε για τον Πλατανιά, το Χωριό του Βαγγέλα που τον σφυρίζουν λες και είναι η δεύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος, μια ομάδα που ενώ συνήθως βρίσκεται σε θέση άμυνας έχει τις λιγότερες κίτρινες (58) στο πρωτάθλημα, μετά τον ΟΦΗ (56) που έχει δεχθεί 25 λιγότερες από τον Παναθηναϊκό!!!  Τελευταίος αυτών, ο Εργοτέλης, το νέο πουλέν του Χοντρού όπου στο ματς με τον Παναθηναϊκό έπεφταν κάτω από 60’… ενώ σε όλο το παιχνίδι χτυπούσαν στο ψαχνό με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παίρνουν τις κάρτες λόγο διαμαρτυρίας! Ξεφτιλα…

Υ.Γ. 1 Μέχρι και ο Τεχνικός του Τριφυλλιού αγανάκτησε με αυτά που είδε και όσοι το γνωρίζεται δεν μιλάει ποτέ για διαιτησία, βέβαια στο Ελλαδιστάν δεν θα αργήσουμε να τον χαρακτηρίσουμε γραφικό, προκατειλημμένο  κ.α, άλλωστε έχουμε συνηθίσει στην ιδέα πως όποιος αδικείτε και μιλάει είναι γραφικός διότι πολύ απλά το λέει  η… πλειοψηφία… Ελλαδαρα!
Υ.Γ.2 Για μένα πάντως αυτό που έγινε χθες ήταν μια επίδειξη δύναμης του Παραγκαρχη για το τι θα συμβεί στο Καραϊσκάκη αν ο Παναθηναϊκός προσπαθήσει να κερδίσει το ματς… Είπαμε, ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να το πάρει αήττητος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου