Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Τώρα εξηγούνται όλα!!!


Δεν πέρασαν παρά μερικές μέρες μόνο από την δημόσια τοποθέτηση του Σπανού περί… συμμαχιών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε που ο Πρόεδρος του Ατρόμητου έσπευσε να διαχωρίσει (λες και προσβλήθηκε) την θέση του με όποιον κάνει προσπάθεια για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Με την κίνηση του αυτή λοιπόν έδειξε ξεκάθαρα σε ποιο στρατόπεδο ήθελε να είναι, επέλεξε την δικιά του… συμμαχία που από ότι φαίνεται εκτός από πολλά ωφέλει έχει και πολλά κοινά με τους ανθρώπους του… «κύκλου» του!
Ο πρόεδρος του Ατρόμητου και της εταιρείας πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ Γιώργος Σπανός λοιπόν συνελήφθηκε από την Αστυνομία ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, ένα παράσημο που έχει και ο «επιστήθιος» φίλος του Βαγγέλης Μαρινάκης (η αλλιώς Παραγκάρχης!) στον οποίο επίσης έχει αποδοθεί η κατηγορία αυτή και συγκεκριμένα "για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος, τελεσθείσα κατά εξακολούθηση). Μάλιστα η εισαγγελέας Π.Παπανδρέου έχει  ασκήσει ποινική δίωξη στον πρόεδρο του Ολυμπιακού στην οποία -μάταια- ακόμα περιμένουμε να κληθεί!!

Υ.Γ.1 Πρέπει να είμαστε η πρώτη χώρα παγκοσμίως όπου δημοσιοποιούνται τόσο βαριά κατηγορητήρια με στοιχεία και όμως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Σαν να σου λένε, άσε τους μαλακες να νομίζουν ότι θέλουν, θα πάρει τόσες αναβολές το θέμα που στο τέλος θα το ξεχάσουν…. ΠΡΟΚΛΗΣΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου