Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ: Πρόκριση Ολυμπιακού με καθαρό Πέναλτι!

 

Πόσο καιρό περίμενε το ποδοσφαιρικό κοινό να συμβεί κάτι τέτοιο, ο Διορισμένος να κερδίσει καθαρό πέναλτι, η να πάρει αποτέλεσμα που δεν θα γελάσει ο κάθε πικραμένος και δεν θα τον κράξει η ποδοσφαιρική κοινωνία. Μαζί με εμάς όμως την στιγμή αυτή περίμεναν και όλα τα ερπετά που εργάζονται για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Περίμεναν αυτή την… «δικαίωση» για να τα παρουσιάσουν όλα «λάδι» όπως συνηθίζουν να κάνουν άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια το άσπρο-μαύρο για χάρη του αφεντικού τους.
Διαβάζω τα «αντικειμενικά άρθρα» που λένε για αποδείξεις, για δικαιοσύνη και αλλά τέτοια κουλά λες και όσα έχουν συμβεί φέτος από την αρχή του χρόνου τα έχουμε ξεχάσει, λες και ένα καθαρό πέναλτι έσβησε όλα τα άλλα. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στην άσπρη βούλα τον «Τσόρι», πιο συχνά είναι εκεί, παρά στην τουαλέτα. Το πιο αισχρό από όλα όμως είναι να παρουσιάζεται σαν ζημιωμένος ο διορισμένος όταν κερδίζει… πέναλτι εκτός περιοχής η βάζει γκολ-οφσάιντ 2 μέτρα, αυτό ξεπερνάει τα όρια της πρόκλησης που δεν ξέρω που θα φτάσει! Αυτή όμως είναι η κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί το έφτασαν ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης, στο να κερδίζει ο Ολυμπιακός καθαρό πέναλτι και να αποτελεί… ΕΙΔΗΣΗ!!!  
Περαστικά σας…

Ολυμπιακός Β’;;;

 
Πολύ πιο ηθικό θα ήταν η ύπαρξη ομάδας Ολυμπιακού Β’ (όχι Βόλου!) στην Football League,  -κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει η ομάδα από τα Ταμπούρια- με τις ίδιες όμως προϋποθέσεις που τηρούνται στην Ισπανία και όχι με τα θέλω και τις ανάγκες τις ΕΠΟ και της Super League (δηλαδή του Ολυμπιακού!).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου