Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ιός μεταλλάχτηκε…



Αυτό έχει συμβεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, κάπως έτσι περάσαμε από την εποχή Κόκκαλη στην εποχή Μαρινάκη, με μία… μετάλλαξη του «ιού»! Περάσαμε από το κακό στο χειρότερο, από τον ιό που νομίζαμε πως γίναμε καλά αλλά αυτός μεταλλάχτηκε σε κάτι χειρότερο, σαν τον καρκίνο που έκανε μετάσταση! Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται…

Έγινα πραγματικά έξαλλος όταν διάβασα για την ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙKH έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Παναχαϊκή – Ολυμπιακός, όπου  η  «εισβολή από 15 οπαδούς και των δύο ομάδων» μετατράπηκε σε « εισβολή από 15 οπαδούς χωρίς διακριτικά» και όλα αυτά για να μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός (και η Παναχαϊκή βέβαια) με ποινή και κλεισμένων των θυρών αλλά ΚΑΙ με αφαίρεση βαθμών όπως ακριβώς συνέβη με τον Παναθηναϊκό στο περσυνό ντέρμπι (ξέρετε, αυτό που υπερκάλυψε την Ριζουπολη και το Καραϊσκάκης μαζί, επειδή... το έγραψε ο Πρωταθλητής και ο Γαύρος... μπεεε)!!

Η Δικαίωση!
Εγώ προσωπικά πέρσι επιθυμούσα για την ομάδα μου το maximum της ποινής και το έγραψα (http://sport-lab.blogspot.gr/2012/03/blog-post_4825.html) δεν δίστασα και δεν κρύφτηκα πίσω από δικαιολογίες άλλων. Από την μία για να γίνει μια αρχή σε αυτό το μπουρδέλο το πρωτάθλημα με τα περιστατικά βίας στα γήπεδα, αλλά και από την άλλη για να δω αν αυτός ο «κανόνας» θα ίσχυε ΜΟΝΟ για τον Παναθηναϊκό, όπως και έγινε δηλαδή, δικαιώθηκα ΑΠΟΛΥΤΑ!


Η διοικητική και ποδοσφαιρική ανυπαρξία του Παναθηναϊκού – κατά κύριο λόγο- και των υπολοίπων ομάδων, δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να πατάει επί πτωμάτων με την μόνιμη δικαιολογία… «φτιάξτε ομάδα και μετά μιλάτε…». Είναι σαν να αθωώνουμε τον διαρρήκτη επειδή βρήκε… ξεκλείδωτη την πόρτα! Η παράγκα ζει και βασιλεύει, ο Ολυμπιακός κάνει κουμάντο ΠΑΝΤΟΥ απλά ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος και δεν χρειάζονται Καλόπουλοι να εκτεθούν σε φάσεις με 4 και 5 παίκτες off side για να γίνει χαμός όπως τότε. Όπου χρειάζεται βοήθεια ο διορισμένος την έχει, σφαλτοσφυρίγματα, ευνοϊκό πρόγραμμα (όπως στο Ντέμρπι), κλειδάριθμους μέχρι και… συμπληρωματικές εκθέσεις.  

Δεν πάει άλλο...
Δεν μπορεί να (προσπαθούν) υποτιμούν την νοημοσύνη μας κατώτερα όντα, άνθρωποι αγράμματοι και αμόρφωτοι που έγινα «κάποιοι» επειδή αυτή η χώρα  εδώ και χρόνια επιβράβευε (πάντα) και επιβραβεύει τα λαμόγια και του απατεώνες και χαρακτηρίζει κορόιδα όσους πάνε με το «σταυρό στο χέρι». Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου επειδή δεν υπάρχει και δεν μπορεί κανένας να αντιδράσει και να αντισταθεί απέναντι στο «κατεστημένο» που κυβερνά το ποδόσφαιρο! Το Τσουνάμι έρχεται και όταν φτάσει στις ακτές θα είναι αργά… κάποια στιγμή ο κόσμος θα εκραγεί και τότε πάλι ο Σάββας θα ψάχνει τον ηθικό αυτουργό Αλαφούζο, μόνο που τότε δεν θα γελάμε πια με τις μαλακιες του!

Αν κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού πιστεύουν (πραγματικά) πως όλα αυτά είναι τυχαία και πως τίποτα δεν είναι κατευθυνόμενο σε αυτή την Super League, τότε περαστικά τους!

Υ.Γ.1 Δώστε τους το πρωτάθλημα αήττητοι μπας και ηρεμήσουμε, πονάνε τα μυαλά μας…

Υ.Γ.2 Θέλω να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη αν κάποιοι από εσάς ενοχλήθηκαν που ανέφερα την λέξη καρκίνος, για ευνόητους λόγους. Συγνώμη και πάλι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου