Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Καμικάζι»!!!



Αυτή είναι η νέα γενιά διαιτητών που θα «παράγει» το Ελληνικό ποδόσφαιρο της Super League και της ΕΠΟ από εδώ και πέρα. Άλλωστε όλοι τους είναι αναλώσιμοι, έρχονται, τα παίρνουν και φεύγουν, αυτό είναι και η απάντηση για όσους πιστεύουν πως η τιμωρία ενός ή περισσότερων διαιτητών θα αλλάξει την εικόνα του ποδοσφαίρου μας και πάνω από όλα θα αποδείξει πως δεν υπάρχει παράγκα!

Δεν με νοιάζει «κύριοι» πόσοι διαιτητές  θα τιμωρηθούν, άλλωστε η «ακαδημία ταλέντων» Ελλήνων διαιτητών δεν θα σταματήσει να παράγει νέα «φυντάνια» που θα εκπληρώνουν το έργο τους, θα παίρνουν ένα χοντρό πακέτο και μετά τέλος.

Να σας το πω και κάπως διαφορετικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου εάν θα ξανά σφυρίξει ποτέ ο Δημητρόπουλος, την αποστολή του την εκτέλεσε ΑΡΙΣΤΑ, ο Ολυμπιακός πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου με σπρώξιμο ΚΑΙ ΠΑΛΙ, όπως σε πολλά ματς του Πρωταθλήματος, οπότε;;;  

Για αυτό σας λέω πως από εδώ και πέρα θα δούμε αρκετούς «Καμικάζι» διαιτητές που ναι μεν θα αποκλείονται από τους πίνακες, αλλά αφού έχουν ευνοήσει τον διορισμένο και τα παραρτήματα του, έτσι η ΚΕΔ θα δείχνει αμείλικτη και … η δουλειά θα γίνεται!

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…


Υ.Γ. Ο Δημητρόπουλος δεν έκανε το έργο του ΜΟΝΟ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και μετά, αφού ο «καμικάζι» δεν έγραψε ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ για την εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο που προκαλούν την διακοπή της αναμέτρησης και αυτό γιατί με βάση τον πειθαρχικό κώδικα που έχει τροποποιηθεί εφέτος και είναι ιδιαίτερα αυστηρός στις περιπτώσεις εισβολής (προφανώς για ομάδες που δεν φορούν «ερυθρόλευκα») θα σήμαινε την τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού…

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ; ΠΟΣΟ;…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου