Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ο Panathinaikos και... η Μπα(ρ)τσα από την Φρεατίδα…



Κάποιες στιγμές στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και λίγη τύχη για να κάνεις το κάτι παραπάνω – όπως στο Λονδίνο ας πούμε- ή για να… τελειώσεις ένα δικό σου ματς! Ο Panathinaikos δεν την είχε χθες βράδυ και ο διορισμένος απέσπασε την ισοπαλία και έφυγε ευχαριστημένος από το ΟΑΚΑ.

Η Μπα(ρ)τσα από την Φρεατίδα

Ο Ολυμπιακός πρώτη φορά ήταν τόσο μεγάλο φαβορί σε Ντέρμπι "Αιωνίων", Ευρω-πεος, έχοντας ένα πλήρες ρόστερ, με ποιοτικές αλλαγές και ακόμα καλύτερους βασικούς. Και όμως, η υπέρ-ομάδα (η αλλιώς, Μπάρτσα από την Φρεατίδα) κατέβηκε στο ΟΑΚΑ να παίξει με αντεπιθέσεις, με στημένο το …Πούλμαν μπροστά από το τέρμα και… ότι βγει με Τζιμπούρ και Αμπντούν μπροστά. Εφόσον είσαι ΤΟΟΟΣΟ καλή ομάδα και ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ σε όσα λες και γράφεις όλο αυτό τον καιρό, έρχεσαι στο ΟΑΚΑ να με πατήσεις και να το δείξεις και όχι να παίξεις σαν την γάτα με το ποντίκι… οι μάσκες έπεσαν λοιπόν και τα ψέματα τελείωσαν! Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό, το αντίθετο, απλά όσα ειπώθηκαν όλο αυτό το διάστημα για την ομάδα του Πειραιά ήταν ένα φτηνό δώρο με… πλούσιο περιτύλιγμα!

O Panathinaikos και η Πόρνη μπάλα…

Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά πόσο «σοφό» ήταν αυτό που είχε πει ο Ίβιτσα Όσιμ, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, έχασε πολλές ευκαιρίες και στο 1-0 και στο 1-2 (όπως και ο Ολυμπιακός σε αυτό το σημείο για να τελειώσει το ματς), αλλά και στο 2-2, με τους Πράσινους να πιέζουν ακόμα και μέχρι το 95ο λεπτό την παραπαίουσα άμυνα του Ολυμπιακού (3 φάσεις έχασαν ΜΟΝΟ στις καθυστερήσεις!!! Με Πετρόπουλο, Μαυρία και Ζέκα)  για να πάρουν την νίκη που τους άξιζε 100%!

Δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί του κόσμου μετά το παιχνίδι, όχι επειδή πήραμε ισοπαλία από τον διορισμένο όπως θέλουν οι ίδιοι να πιστεύουν για να παραμυθιάζονται, αλλά επειδή η ομάδα δείχνει να παίρνει σιγά-σιγά μπροστά, να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και ο κόσμος φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο μετά από καιρό, αλλά και αν θέλετε να το πάμε στην… πρώτη εκδοχή, δεν είναι και λίγο πράγμα να ξεβρακώνεις τον διορισμένο με όλο το σύστημα εναντίον σου (και όχι, δεν μιλάω για την διαιτησία του παιχνιδιού).



Υ.Γ.1 Ένα μεγάλο RESPECT  στον Ροι κάρολ που δέχτηκε μια φωτοβολίδα από κάτι ανεγκέφαλους λίγο πριν λήξει το ημίχρονο και αντί να κάνει θέατρο, η οτιδήποτε άλλο, εκείνος ζήτησε να συνεχίσει κιόλας… ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ! Ακριβώς το αντίθετο από αυτούς που του πέταξαν την φωτοβολίδα δηλαδή…


Υ.Γ.2 Σάββα, άσε ρε, χάρισμα σου τα 40 , αν θέλουμε κανένα σαν και αυτάπου έχετε θα πληρώσουμε για να το πάρουμε (όταν βρούμε λεφτά βέβαια…) όπως κάνετε εσείς,
ε;... Κερατούκλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου