Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Πες το ναι να… "τελειώνουμε".



Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να τελειώσει μια και καλή αυτή η ιστορία με τον Πρίγκιπα, απλά το ΝΑΙ αποδεχόμενος την (υποτιθέμενη) πρόταση του και όλα θα τελειώσουν. Από την στιγμή που ο Φειζάλ δήλωσε πως αν ο Αλαφούζος αποδεχτεί την πρόταση που του κατέθεσε, αυτός τότε θα μεταφέρει τα χρήματα την επόμενη μέρα σε Ελληνική τράπεζα τότε όλα είναι απλά. Διότι αν αυτός δεν το κάνει πράξη τότε τελειώνει το παραμύθι και ησυχάζουμε μια και καλή…
Ο Αλαφούζος έχει μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ζήτημα μια για πάντα ώστε η ομάδα και περισσότερο ο κόσμος της να πορευτούν με τα ρεαλιστικά δεδομένα της εποχής, χωρίς όνειρα και φαντασιώσεις για πρίγκιπες και καμήλες, ο Αλαφούζος επιβάλλεται να πει το ναι και να τον εκθέσει.
Ένα μόνο δεν θέλω να ακούσω από τον Αλαφούζο ως αιτιολογία να μην πει το ναι, πως οι άλλοι μέτοχοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ επειδή δεν πιστεύουν στον Άραβα και τα σενάρια του. Θα είναι υποκριτικό και δεν θα το δεχτώ διότι ακόμα και αν ο Φειζάλ δεν έχει ή δεν σκοπεύει να βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό τότε δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τους νυν μέτοχους όπου ούτε αυτοί θέλουν ούτε σκοπεύουν να βάλουν. Ο Αλαφούζος ΠΡΕΠΕΙ να βάλει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία εδώ και τώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου