Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, Μεγάλη νίκη!



Δεν ξέρω πόσες ομάδες  θα μπορούσαν να κάνουν μια τόσο μεγάλη νίκη, μετά από ένα τόσο μεγάλο ΣΟΚ όπως ο Παναθηναϊκός χθες βράδυ! Ίσως πολλοί δεν το συνειδητοποιήσατε χθες (επειδή ήταν και τόσο ξαφνικό,) αλλά πρώτη φορά στην 25χρονη της ιστορία η οικογένεια Γιαννακόπουλου ήρθε αντιμέτωπη με μια τόσο μεγάλη ενδοοικογενειακή κρίση. Κι όμως η ομάδα αντιμετώπισε την κατάσταση σαν να μια συνηθισμένη ημέρα, λες και δεν συνέβη ποτέ τίποτα, μπήκε στο γήπεδο και κέρδισε (σχεδόν) εύκολα την Φενερμπαχτσε, υπερκαλύπτοντας μάλιστα και την διαφορά των 9 που είχε χάσει (πολύ εύκολα) πριν από περίπου ένα μήνα στην Τουρκία.

 Δεν θα σχολιάσω καθόλου τα όσα έγιναν πριν από το παιχνίδι, άλλωστε επιβάλλεται να ακούσουμε και την πλευρά του Θανάση τι έχει να πει, ώστε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ενδοοικογενειακή κρίση που βέβαια επηρεάζει το μέλλον «εξάστερου», αλλά είναι ένα θέμα που επιβάλλεται να λυθεί εκ των έσω και νομίζω πως έτσι θα γίνει, είναι πολύ σημαντικό να επέλθει ηρεμία στην ομάδα αυτή την στιγμή και νομίζω το έχουν αντιληφθεί όλοι! Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στην ΟΜΑΔΑ για τον χαρακτήρα και την μεγάλη νίκη που την έστειλε στην πρώτη θέση του ομίλου ισόβαθμη με την Ρεάλ.

Υ.Γ. Μου έκανε εντύπωση που βρέθηκαν και οι τρείς στο ΟΑΚΑ χθες βράδυ, για μια ακόμα φορά έδειξαν πόσο… «παντελονάτοι» είναι, δεν έβαλαν τον εγωισμό τους πάνω από την ομάδα, έδωσαν το παρόν να την στηρίξουν σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, δεν κρύφτηκαν απουσιάζοντας από το γήπεδο ούτε έκαναν δηλώσεις μέσο… «κύκλων» και «τετραγώνων» όπως άλλοι που θα χειροτέρευαν την κατάσταση. Για μένα η παρουσία και των τριών μετά από το περιστατικό που προηγήθηκε ήταν σαν μήνυμα πως πάσα κατεύθυνση πως ότι και αν συμβεί, η ομάδα είναι πάνω από όλους, τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μεταξύ μας! Εγώ τουλάχιστον έτσι το είδα….  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου