Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Παράγκα… Vol 3;



Ο Σαρρής νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ!… το πιο προβλέψιμο σενάριο ολοκληρώθηκε λοιπόν και περνάμε σε μια νέα εποχή… εξυγίανσης.  Μετά τον υπεύθυνο των οργανωμένων (και επίσης πρώην συνδεσμίτη) Γιάννη Μώραλη που τοποθετήθηκε στην θέση του προέδρου της Super League έχουμε ένα ακόμα μέλος… της Πειραιώτικης οικογένειας σε θέση προέδρου και μάλιστα μιλάμε για ένα πρώην μέλος της ΠΕΦΟ!!!

Βέβαια στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν οι «άγραφοι» κανόνες που έχουν ανεπίσημα θεσμοθετηθεί από τους γνωστούς δημοσιογράφους-βοσκούς οι οποίοι έχουν πείσει τον κόσμο πως εφόσον ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μπάλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να διαμαρτύρεται!   Είναι σαν να λέμε π.χ. πως επειδή εγώ ξέχασα την πόρτα ανοιχτή πρέπει ο άλλος να μπει να με κλέψει και μάλιστα (στην περίπτωση τους ταιριάζει απόλυτα) πολύ πιθανόν να σου κάνουν παρατήρηση διότι τους… προκάλεσες με την αφηρημάδα σου! ΕΛΕΟΣ!

Οπότε το συμπέρασμα για όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απλό. Το καλοκαίρι ακούσαμε κασέτες για στημένα όπου ο Μαρινάκης ακόμα δεν έχει κληθεί (και ούτε πρόκειται) να καταθέσει, πρόεδρος στην ΕΠΟ είναι πλέον ένα πρώην μέλος της ΠΕΦΟ και πρόεδρος στην Super League ένας πρώην συνδεσμίτης του Ολυμπιακού και αυτό το πρωτάθλημα είναι αξιόπιστο επειδή … δεν παίζει μπάλα ο Παναθηναϊκός!

Μήπως να σας ζητήσουμε και συγνώμη επειδή δεν είμαστε άξιοι να αγωνιζόμαστε στην… Γαυρολιγκ σας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου