Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Περί διαιτησίας ο λόγος…




Επειδή πολλές φορές από αυτό εδώ το blog έχω ασκήσει κριτική για την διαιτησία και τα έχω πει έξω από τα δόντια (όπως έκανα ευθύς αμέσως και με το γκολ off side του διορισμένου με τον Πανθρακικό όπου σχεδόν κανένα site δεν το ανέφερε, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που δεν  κατάλαβαν σε ποιο σημείο ο παίχτης ήταν off side καθώς και κάποια αλλά προσπάθησαν να το περάσουν… έτσι, εσκεμμένα!) θεωρώ πως πρέπει να το κάνω και τώρα.

Διάβασα την ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής συμμαχίας» για την διαιτησία του Σπάθα και την βρήκα από γραφική ως γελοία. Δεν είναι δυνατών να βγάζεις ανακοίνωση για ένα ματς όπου δεν έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απλά και μόνο για να βρεις δικαιολογία στην ήττα, όταν υπήρχε λόγος σωστά και έγινε – για το γκολ της Βέροιας, για το πέναλτι με τα Γιάννενα- αλλά όχι και τώρα!  Άλλωστε αν ήταν κακοπροαίρετος ο Σπάθας θα μπορούσε να μην δώσει και το (πεντακάθαρο) πέναλτι. Όσο για το υποτιθέμενο φάουλ στον Ζέκα, ούτε εκεί υπάρχει τίποτα και ας άκουσα (ορθά!) να λένε κάποιοι πως αν ήταν παίκτης του ολυμπιακού θα σφυριζόταν ΜΑΡΣ ΦΑΟΥΛ!

Έπρεπε να μιλήσω για την διαιτησία του παιχνιδιού αυτού (όπως και στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό όπου επίσης ήταν καθαρή από τον Αρετόπουλο) διότι δεν είμαι από αυτούς που μιλάνε για διαιτησία για να βρουν δικαιολογίες, αν υπάρχει κάτι θα το πω πρώτος ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Άλλωστε έτσι ξεχωρίζεις και τα πρόβατα… Ε, Σάββα; Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στις γραφικές σου δηλώσεις πέρσι περί διαιτησίας και πράσινης παράγκας; Ε;…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου