Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Βάλτε όλο το… Coreo στον κώλο!!!


ΝΑΙ, ο θρύλος της Ευρώπης επέστρεψε, μετά από μια ΚΑΚΗ παρένθεση ο θίασος από τον Πειραιά (γνωστοί και ως Μπαρτσα από την Φρεατίδα) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! Η συνήθεια που έγινε λατρεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρωπη μας θύμησε χθες στιγμές από την ένδοξη ιστορία της...

ΕΧΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…, δάκρυα λύπης που οι λιμανίσιοι δεν μπόρεσαν να σηκώσουν την κούπα στο Βουκουρέστι… Ο Διορισμένος ΚΑΤΑΦΕΡΕ να δεχτεί 2 γκολ μέσα σε 10 λεπτά από μια υποδεέστερη ομάδα ομολογουμένως, μια ομάδα όμως που είχε κάποια καλά στοιχεία, όπως ταχύτητα αλλά καλή τεχνική κατάρτιση, μια ομάδα που είχε υποτιμηθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από τους ειδήμονες-ερυθρόλευκους-δημοσιογράφους. Τα ψέματα τελείωσαν όμως, μια του ΚΛΕΦΤΗ, δυο του ΚΛΕΦΤΗ (καθόλου τυχαία παροιμία)… κάποια στιγμή θα την πάταγε ο διορισμένος, διότι στα παιχνίδια με την Ρουμπιν ΔΕΝ ήταν καλύτερος, έτσι και στα δύο ματς με την Μεταλιστ (έκανε μόνο 1 καλό ημίχρονο χθες στο τηγάνι), αφού ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ έκανε παιχνίδι και αναζητούσε το γκολ και αυτή ήταν οι Ουκρανοί. Το είχα γράψει και στην ανάρτηση μου μετά το πρώτο παιχνίδι (http://www.sport-lab.blogspot.com/2012/03/no-ball.html) πως μου έκανε εντύπωση η εικόνα που είχε δημιουργηθεί για το «πόσο καλά» έπαιξε ο οσφπ και δικαιώθηκα στο δεύτερο παιχνίδι (παρόλο που πίστεψα ότι οι γαύροι είχαν ήδη προκριθεί με το σκορ του πρώτου αγώνα).



Θεία δίκη και ευθύνες Βαλβέρδε…

Όλα αυτά τα βλέπω εγώ ως ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, για όλα αυτά που φωνάζαμε τόσες μέρες και το μόνο που ακούγαμε ήταν ειρωνικά σχόλια, για όλες αυτές τις μεθοδεύσεις από την αρχή του πρωταθλήματος (κλειδάριθμους, αναβολές πρωταθλήματος και κυπέλου, επιλογές ομάδων που θα ξεκουραστούν για να παίξουν με τον Παναθηναϊκό φρέσκιες κ.α.) για αυτό το στήσιμο με… το γάντι. ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!!

Όμως ευθύνες έχει και ο βαλβέρδε, που άφησε την ομάδα εκτεθειμένη και κουρασμένη από το 60’ και μετά. Αν έβαζε Βοσκάκη δεξιά και Γιάχο στον άξονα… κάτι θα γινόταν!


Υ.Γ. Άκουσα πολύ υποτιμητικά σχόλια στο ραδιόφωνο μετά το πρώτο παιχνίδι όπως π.χ. από τον κ.Ασημακόπουλο (Sentra FM) πως αυτή η ομάδα δεν είχε ΚΑΝ πλάνο ανάπτυξης! Είναι τραγικό ένας «δημοσιογράφος» που έχει 20χρονια εμπειρία (λέμε τώρα) να μην έχει μάθει τελικά ΤΙΠΟΤΑ από μπάλα, αυτό είναι επίτευγμα!





2 σχόλια:

  1. Τουλαχιστον η 7 ειναι σε ενα πεταλο! Δεν εχει εξαρτημενους και ανεξαρτητους, δεν διχαζεται ο κοσμος. Κανει και κανα κορεο ετσι να γουσταρει και να μιλαει ολη η Ευρωπη.

    Χθες παντως Ουκρανος, πριν 3 βδομαδες Ρωσος, πριν 2 μηνες Δραμινος, πριν τρεις μηνες Γερμανος, πριν πεντε μηνες Τριπολιτσιοτης, πριν εφτα μηνες αγγλος και γαλλος. Πριν χρονια Ισραηλινος, ποτε με τη Ρεαλ, ποτε με τη Γιουβεντους ποτε με τη Μπανταλονα.

    Παο ομως? Ποτε? Στην τριαρα της Ριζουπολης? Στην 4αρα της Λεωφορου? Στην 4αρα στο Καραισκακη?

    Επισης οταν τον αυγουστο εχεις αποκλειστει απο δυο διοργανωσεις, απο καποια οντενσε και μακαμπι εχεις αποκλειστει απο τον πανιωνιο στο κυπελλο, εισαι στο μειον 4 (απο το +5) εχεις 2 πρωταθληματα και 2 κυπελλα τα τελευταια 16 χρονια, περιμενεις 7 μηνες καποιους αραβες και σε δουλευει καποιος Τσακας να πανηγυριζεις στα μεσα Μαρτιου επειδη αυτος που σε εχει απο κατω μια Ζωη δεν καταφερε να περασει στους 8. Εεε αυτο ειναι καταντια!

    Ευτυχως που την Κυριακη θα στραβωσει το πραγμα θα ασχοληθει ολη η Ελλαδα με το ξυλικι και οχι με το ματς (αν τελειωσει). Θα ξεχαστει παλι ο Τζιγκερ και θα μας φταει που ξεκουραζεται ο Ολυμπιακος. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι καλό με την 7 που είναι αδιαίρετη, έτσι συμβαίνει και με τα κοπάδια...

    Τι να κάνουμε ρε φίλε, αφού δεν μας αφήνουν εμάς να πανηγυρησουμε (π.χ.ο Κατσουρ καλυπτόταν από την μισή 11αδα σου... δεν εχει γινει πουθενα στον κόσμο αυτο!!!) τότε το κάνουμε με όσους επιβάλουν την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη!!!

    Ο ΠΑΟ αποκλείστηκε απο Ευρώπη γιατί ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ να παίζει Ευρώπη, τι να κάνουμε σας ενοχλέι οταν είμαστε αντκειμενικοί (για αυτό δεν είμαστε πρόβατα... όπως με Τσάκα, εσείς τον πιστεύατε περισσότερο από εμάς), εμείς δεν αυτοαποκαλούμαστε Ευρωπαίοι επειδή κάναμε 2 προκρίσεις σε τρία χρόνια, αυτό τον τίτλο τον έχουμε κερδίσει με τα χρόνια (αλλά που να ξέρεις εσύ από τέτοια!)

    Η προσγείωση ηταν ανώμαλη ε;... Μπα(ρ)τσα από την Φρεατίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή