Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!!!



Τα Ντέρμπι δεν κρίνονται ούτε από την φόρμα της ομάδας, ούτε από την προϊστορία και πολλές φορές ούτε από το αν μια ομάδα έχει καλύτερους παίκτες! Τα Ντέρμπι κρίνονται στην ΨΥΧΗ, στον εγωισμό αν θέλετε καλύτερα, στην αυταπάρνηση!

Αυτά τα στοιχεία θέλω να δω εγώ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και πραγματικά δεν με νοιάζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, θέλω να δω πως οι παίκτες το θέλουν πολύ το παιχνίδι, άλλωστε η νίκη δεν εξαρτάτε πάντα από την απόδοση της ομάδας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία του «Πράσινου» Κάκου στον παιχνίδι.  Αφήστε που πιστεύω πως ακόμα και αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός και μειώσει στο -1, το 5 στα 5 θα το κάνει ο Διορισμένος (είναι πολλά τα λεφτά για να τα αφήσει στα χέρια άλλων ο Παραγκάρχης-Μαρινάκης), άλλωστε αυτό ήταν και το σχέδιο τους (από όταν βρέθηκαν απρόσμενα στο -5 από τους… «ανύπαρκτους»), κάνοντας «διακριτικά βήματα» να φτάσουν σε απόσταση ασφαλείας πριν από το Ντέρμπι του ΟΑΚΑ χωρίς να προκαλέσουν την κοινή γνώμη -ώστε να αμφισβητηθούν όπως πέρσι ακόμα και από πολύ μικρή μάζα των οπαδών τους- μάτια έχουμε και βλέπουμε!


Κερδίστε το παιχνίδι, μειώστε στον ένα βαθμό και μετά αφήστε τους να εκτεθούν μέχρι να πάρουν το πρωτάθλημα, κερδίστε τους και μεταφέρετε τους το άγχος, ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!! Ότι και αν γίνει για εμάς θα είστε νικητές, οι πιθανότητες πριν τα έναρξη του πρωταθλήματος δεν ήταν υπέρ σας, εσείς τις αντιστρέψατε, στο χέρι σας είναι να το ξανακάνετε…. 



Υ.Γ.1 Μεγάλη στεναχώρια στην Κρήτη για την ΠΑΡΑΛΟΓΗ αναβολή του αγώνα κυπέλλου με τον οσφπ, νιώθουν μάλλον ριγμένοι επειδή δεν ευνοήθηκε ο… ολυμπιακός!


Υ.Γ.2  Άσχετο με την περίσταση αλλά επιβάλλεται να το αναφέρω, επειδή τόσο καιρό ακούμε τα ειρωνικά σχόλια των ολυμπιακών για τον Τσάκα θα πω το εξής, πως (το αναφέρω μια ακόμα φορά) ο κόσμος του Παναθηναϊκού ποτέ δεν πίστεψε τα παραμύθια του (σε πολύ μεγάλο γκάλοπ που έγινε σε πράσινο site το 70% είχε ψηφίσει κατά) και έτσι απεδείχθη πως δεν είναι πρόβατα, μάλιστα οι Ολυμπιακοί (και ο επίσημος ολυμπιακός μάλιστα) το πίστεψαν ΠΟΛΥ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟ για αυτό και έγινε όλη αυτή η μάχη με το νομοσχέδιο! Αμφιβάλει κανείς για αυτό;….


Υ.Γ.3 Ανατολάκης: "Αυτοκτονήσαμε... μόνοι μας!", Αλήθεια, όταν μιλάει στην Βουλή έχει και υπότιτλους;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου