Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Σαν την Ριζούπολη… κανείς!!!


Έχει γίνει πολύς «Ντόρος» τις τελευταίες μέρες για το παιχνίδι της Κυριακής λόγο της προκλητικής συμπεριφοράς των ΕΠΟ, Super League και Ολυμπιακού (3 σε 1) και παρόλο που οι δημοσιογράφοι όλα αυτά που έχουν γίνει τα παρουσιάζουν ως φυσιολογικά (αλλαγές προγραμμάτων, κλειδάριθμοι, αναβολές πρωταθλήματος, Κυπέλου και όλα αυτά προς συμφέρων της ομάδας του δημοσίου!!!) αφού (όπως λένε) ο ολυμπιακός είναι… καλύτερος.  Ωστόσο οι πράξεις τους (όλα τα άρθρα περι επεισοδίων, όπου έχουν γράψει τις τελευταίες 48 ώρες) υποδηλώνει την αλήθεια, αφού αισθάνονται ηθικοί αυτουργοί για ότι συμβεί (αν συμβεί) την Κυριακή, επειδή προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο  και αυτό τρελαίνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο! 
Εγώ όμως πιστεύω πως Ριζούπολη δεν θα ζήσουμε την Κυριακή, αυτό πιστεύω εγώ, ακόμα και αν γίνουν επεισόδια (πράγμα που απεύχομαι) ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ! Ο λόγος είναι απλός, η Ριζούπολη ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ  για αυτό και έγιναν όλα αυτά τα ΑΙΣΧΟΙ πρίν ξεκινήσει ο αγώνας, έτσι ώστε όλα να έρθουν μόνα τους μετά (αλλά και τα πρόβατα να έχουν δικαιολογία πως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν έγινε τίποτα-λες και αυτό μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογία- ΈΛΕΟΣ!). Στο κόλπο αυτό ήταν ΌΛΟΙ ΜΕΣΑ πρώτα από όλα η Διοίκηση του Ολυμπιακού που οργάνωσε όλο αυτό το «πανηγύρι» βάζοντας τους οργανωμένους ακριβώς πάνω από την φυσούνα, εκεί που όλο το διάστημα ήταν η θύρα των «επισήμων», μετά η Αστυνομία όπου ήταν «Ωσεί παρόν» με τον μετέπειτα υπάλληλο «Κύριο» Τσιρώνη να είναι απλά θεατής σε όσα συνέβαιναν (έτσι κέρδισε επάξια την θέση του στην ΠΑΕ , ως μπόνους συνταξιοδότησης!). Με τα καπνογόνα να μοιράζονται σε ΚΟΥΤΕΣ από μαρτυρίες των ιδίων των ολυμπιακών (βλέπεται οι περισσότεροι φίλοι που έχω ήταν υπερήφανοι για ότι έγινε), επίσης πληροφορίες (εγκυρότατες και από πολύ σοβαρό πρόσωπο) μου έλεγαν πως απειλήθηκαν ζωές οικογενειών των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αν έκανα το λάθος να μην χάσουν, στον χώρο των αποδυτηρίων κυκλοφορούσε όποιος ήθελε (αρκεί να ήταν μέλος της θύρας 7) πραγματικά μιλάμε για απίστευτα γεγονότα που ορθά συγκαταλέχτηκαν στην ιστορία της πιο ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! Τέτοιο οργανωμένο έγκλημα δεν έχει ξανά γίνει και ούτε πρόκειται…

Εύχομαι πραγματικά να κυλήσει το παιχνίδι ομαλά, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ο κόσμος να δείξει ψυχραιμία σε ότι και αν συμβεί για το καλό της ομάδας, γνωρίζω πως οι προκλήσεις από ΕΠΟ, Super League και ολυμπιακό (Στην ουσία είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος οργανισμός) είναι πολλές, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό (όχι μόνο φέτος, αλλά γενικά) και να είστε σίγουροι πως δεν θα είναι και η τελευταία, για αυτό λοιπόν προσοχή, πρέπει να στηρίξει ο κόσμος του Παναθηναϊκού την ομάδα με την φωνή και τίποτε άλλο!

Υ.Γ. Το Sport-lab πάντως συμπάσχει με το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του Δημοσίου και προτείνει να διακοπεί το πρωτάθλημα σε περίπτωση που αυτός περάσει στους 8! Όλοι λοιπόν στο πλευρό του Διορισμένου για το αποψινό παιχνίδι:

Ολυμπιακός – ΜεΝταλιστ
Χωρίς σχόλια…




Χωρίς σχόλια, επίσης...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου