Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΡΥΛΕ!!!



Το καλύτερο δώρο έκανα ο Ζοτς και η αρμάδα του στην ομάδα της βρωμιάς και της απάτης για τα 87α γενέθλια του πιο βρώμικου σωματείου που έχει αναδείξει ποτέ ο Ελληνικός αθλητισμός. Ένας πόντος τελικά πονάει περισσότερο από 20 ιδιαίτερα έτσι όπως ήρθε.
Παρόλο που η ομάδα ξεκίνησε ιδανικά και έλεγχε το παιχνίδι μέχρι το 15 αφού  προηγήθηκε εύκολα με 12 πόντους, ώσπου ένα επιθετικό Black out έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να μειώσει το σκορ σε απόσταση αναπνοής στη ανάπαυλα.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και +13 (58-45) στο 28’’. Οι Πράσινοι πραγματοποίησαν ένα σερί 10-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε η γ’ περίοδος, αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή που έδειχνέ πως (και πάλι) δεν θα παρατησουν ετσι ευκολα το παιχνιδι. Ακόμα και οταν το σκορ έγινε 66-57 με το τρίποντο του Κέσελι τίποτα δεν είχε τελειώσει. Τότε ήταν που πήρε μπροστά ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και με το τρίποντο του Τσαρτσαρή έφερε το σκορ σε απόσταση βολής (68-66 στο 35’’), κάπου εκεί άρχισε να γέρνει η πλάστιγγα υπέρ των Πρασίνων. Η πεντάδα των Διαμαντίδη, Γιασικεβίτσιους, Σάτο, Μπατίστ και Τσαρτσαρή έβγαζαν φωτιές στην άμυνα και στα εναπομείναντα 5’ λεπτά οι ερυθρόλευκοι «κατάφεραν » να σκοράρουν…  2 πόντους (από βολές), κάνοντας 3 σουτ και 4 ΛΑΘΗ!!!. Στο διάστημα αυτό ο «ηγέτης» της ομάδας ήταν εξαφανισμένος, ενώ στην τελευταία επίθεση κρύφτηκε στο μαρκάρισμα του Καλάθη και άφησε την «καυτή» μπάλα στους άπειρους Μάντζαρη και Παπανικολάου!
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το ντέρμπι επειδή έγινε Παναθηναϊκός την κατάλληλη στιγμή έχοντας έστω και τον Διαμαντίδη σε ΚΑΚΗ μέρα, αν ο αρχηγός  ήταν έστω μέτριος η εξέλιξη του παιχνιδιού θα ήταν τελείως διαφορετική!
Η πρώτη κούπα της χρονιάς βάφτηκε Πράσινη και για την συνέχεια βλέπουμε, ο Παναθηναϊκός του Ομπραντοβιτς είναι πολύ μεγάλη ομάδα για αυτό δεν λέει μεγάλα λόγια (και δεν υποτιμάει ΠΟΤΕ αντιπάλους) και μιλάει ΠΑΝΤΑ με σεβασμό. Το πρωτάθλημα είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση και ακόμα πιο δύσκολη αφού ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας…

Υ.Γ.1 Δείγμα του πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και πως έχει χτισθεί αυτή είναι το «συγνώμη» του Σμιθ στον Ζοτς για την κακή του εμφάνιση, αλλά και η αντίδραση του ΜΕΓΑ κόουτς…

Υ.Γ. 2 Ντορσεί: «Την άλλη φορά δεν θα τους σεβαστώ…» σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν!!!

Υ.Γ.3 Να είναι καλά όλοι εκεί στη ΠΑΕ Ολυμπιακός που χάρισε άφθονο γέλιο ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  με την ανακοίνωση της για τα γενέθλια του Γανυμήδη ξεκινώντας την ανακοίνωση της ως εξής: «Ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας μας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, γιορτάζει σήμερα τα 87 του χρόνια! Χρόνια, γεμάτα αγώνες, μόχθο και αξιοπρέπεια.» χαχαχχαχα να είστε καλά όλοι εκεί, κλέφτες και μη…. Πάρτε μία αξιοπρεπή φάτσα!!!





Υ.Γ.4 Τα πρόβατο-σέλιδα πουλάνε το γνωστό σανό σήμερα, Όμως η αλήθεια ήρθε από κάπου αλλού «Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του τελικού, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στάθηκε στα λάθη απειρίας των ερυθρολεύκων και την απουσία του Λο, ενώ υποστήριξε πως οι παίκτες του έχουν πολλά να διδαχτούν από αυτό το παιχνίδι και την εξέλιξη του»… Σσσσσσς ή αν θέλετε, Μπεεεεεεεεε…….


"Ετσι μας εκτελεσαν"... Γράφει ο Προβαθλητής.




Έτσι; η μήπως έτσι;... Λέω εγω τωρα...




Και άμεσο Up date από τους Αγγελόπουλους...





5 σχόλια:

  1. Όπως πάντα προκλητικός..μίλα μας και λίγο για γυναικείο βόλευ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη το ζητησες δεν σου χαλάω χατηρι:

    1971 Παναθηναϊκός
    1972 Παναθηναϊκός
    1973 Παναθηναϊκός
    1977 Παναθηναϊκός
    1978 Παναθηναϊκός
    1979 Παναθηναϊκός
    1982 Παναθηναϊκός
    Εθνικά πρωταθλήματα
    1983 Παναθηναϊκός
    1985 Παναθηναϊκός
    1988 Παναθηναϊκός
    1990 Παναθηναϊκός
    1991 Παναθηναϊκός
    1992 Παναθηναϊκός
    1993 Παναθηναϊκός
    1998 Παναθηναϊκός
    2000 Παναθηναϊκός
    2005 Παναθηναϊκός
    2006 Παναθηναϊκός
    2007 Παναθηναϊκός
    2008 Παναθηναϊκός
    2009: Παναθηναϊκός
    2010: Παναθηναϊκός

    Συνολο 21 Τίτλοι δεν βαζω τα κυπελλα μην ζαλιστεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δωστε εισιτηρια για το ΟΑΚΑ να εχει κοσμο και απο τους δυο μεσα. Ελεος πια γαμω τους προεδρους γαμω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προβατο επειδη σας εχουμε γλεντησει και με κοσμο μεσα στο ΟΑΚΑ...δεν υπαρχει μεγαλυτερη καυλα απο αυτην!!! Ανυπομονω να ξαναερθετε!!!
    Υ.Γ. μονος του ο Τσαρτσαρης εχει οσους εχει ολη η ομαδα της καρπαζιας προβατο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή