Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αδιάφορος και επικίνδυνος ή…



Η 9η Μαρτίου ήταν η πιο κρίσιμη μέρα για το μέλλον του Παναθηναϊκού, όλος ο κόσμος περίμενε με αγωνία τις εξελίξεις από την κρίσιμη Γ.Σ. που θα έδειχνε αν υπάρχει… φως στο τούνελ. Από ότι φαίνεται όμως δεν ήταν έτσι για όλους και κυρίως για τον μεγαλομέτοχο (εν ενεργεία, ανεξάρτητα με το τι θέλει να λέει) Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος έλαμψε δια της απουσίας του.
Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω αν είναι προκλητικά  αδιάφορος ή (ακόμα χειρότερο) ΤΟΣΟ επικίνδυνος. Όσο και αν θέλει να πείσει τον κόσμο πως έχει …. Παρκάρει τις μετοχές του, αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, είναι σαν να έχεις προκαλέσει καραμπόλα και επειδή καταστράφηκε το αυτοκίνητο σου να λες ελάτε και πάρτε το σας το χαρίζω! Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, απλά αποδέξου την αποτυχία της ΓΗΠΕΛ και ανέλαβε τις ευθύνες σου για το project αυτό. Αν πιστεύεις πως ο Βγενόπουλος είναι… Ρίψασπις (όπως λες) τότε είναι ακόμα πιο εύκολο να τον εκθέσεις, αναλαμβάνεις την ΓΗΠΕΛ και έτσι τον βγάζεις στην φόρα, μήπως όμως ο Mr.MIG δεν είναι αυτό που διατυμπανίζεις αλλά φοβάσαι μήπως εκθέσει τελικά ΕΣΕΝΑ; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο άνθρωπος οδηγεί τον Παναθηναϊκό στην καταστροφή, για την αντιδικία του με τον Βγενόπουλο ή τους οργανωμένους, διότι κανένας από τα δύο δεν αξίζει, ο Βγενόπουλος σήμερα είναι αύριο δεν είναι, ενώ ο Κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι οι οργανωμένοι που αναλογούν σε 4.000-5.000 αλλά εκατομμύρια.
Εκτός και αν πίσω από αυτή την προκλητικά αδιάφορη στάση του κρύβεται κάτι που δεν ξέρουμε και ίσως δεν μπορούμε να φανταστούμε. Εκτός και αν έχει κάποια συμφωνία με κάποιων άλλο επενδυτή και περιμένει την ύστατη στιγμή –την στιγμή δηλαδή που θα… μιλήσει το χρήμα- για να αποδείξει πως είχε δίκιο για τον Βγενόπουλο. Δυσκολεύομαι είναι η αλήθεια να πιστέψω ένα σενάριο σαν και αυτό αλλά και από την άλλη δυσκολεύομαι να πιστέψω πως έχει τέτοιο μένος με τον Βγενόπουλο (αλλά και με τον κόσμο από τον οποίο έχει ακούσει τα πάντα είναι η αλήθεια) ώστε να θυσιάσει το μέλλον της ομάδας για κάτι τέτοιο. Υπομονή λίγο ακόμα μέχρι την Δευτέρα λοιπόν για να δούμε σε πράξεις όλων τις κινήσεις, για να δούμε ποιος θέλει αλλά δεν μπορεί και ποιος μπορεί αλλά δεν θέλει…

Υ.Γ.1 Πάντως ο Mr.MIG δήλωσε βροντερό παρόν, μένουν βέβαια οι πράξεις αλλά δεν νομίζω πως θα κάνει πίσω τέτοια ώρα…
Υ.Γ.2 Πάντως όταν ΞΕΡΕΙ κάποιος να Ηγείται φαίνεται και ο Βγενό το έδειξε με την κίνηση του για πληρωμή των χρεών προς τους παίκτες από την Δευτέρα, διότι και με άλλη διάθεση θα παίξουν την Κυριακή με την ΑΕΚ αλλά και με άλλη ψυχολογία θα προετοιμαστούν για το μεγάλο Ντέρμπι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου