Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αυτοκριτική αλλά και ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!




Χάθηκε το «τρένο» για τον τίτλο λοιπόν μέσα σε 2 μόλις αγωνιστικές, με δύο κάκιστα παιχνίδια απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ όπου η εικόνα της ομάδας δεν θύμιζε σε τίποτα τον Παναθηναϊκό με τους αυτοματισμούς που ευχαριστιόμασταν να βλέπουμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η αυτοκριτική όπως απαραίτητη είναι όμως και η αλήθεια.

Η Αυτοκριτική

Ο Παναθηναικός με 13-14 ποδοσφαιριστές ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ εδώ και έξι μήνες (αλλά τις οφειλές προς την Παιανία διεκπεραιωμένες, όλα και όλα ε; Τζιγγερ;) δεν μπορούσε να αντέξει, η χρονιά δεν βγαίνει, όχι μόνο λόγο κούρασης αλλά και αλλαγών ώστε να μπορέσεις κάποια στιγμή σε ένα παιχνίδι που θα στραβώσει  να δώσεις λύση με μια αλλαγή. Οι ποιοτικοί σου παίκτες είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, ενώ έχοντας χάσει ουσιαστικά στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος Λετο, Μπουμσονγκ αλλά και από την αρχή τους Νινη, Χριστοδουλόπουλο τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα.
Χθες συγκεκριμένα οι πράσινοι έκαναν ίσως το χειρότερο τους παιχνίδι και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ δεν άξιζαν την νίκη και για να το θέσω πιο γενικά δεν μπορείς να θες να διεκδικήσεις πρωτάθλημα όταν στα 2 πιο κρίσιμα ματς (και μάλιστα Ντέρμπι) παίζεις τόσο άσχημα! Παρόλα αυτά όμως κανείς δεν έχει και το δικαίωμα ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ τίποτα από μια ομάδα που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ καλά, δεν υπάρχει κανένας κανονισμός που να λέει πως αν δεν παίξεις καλά δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι για τίποτα, δεν υπάρχει κανένας «δικαστής ποδοσφαίρου» που θα αποφασίσει αν η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζεις αξίζει για να πάρεις… πέναλτι.

Η Αλήθειες

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ τα είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση όσον αφορά το ανύπαρκτο πέναλτι του Σαριέγκι στον Άγιο Βασίλη αλλά και αυτό που δεν σφυρίχτηκε υπέρ του Βάσκου μόλις στο 3 λεπτό, γιατί όταν το 1-0 γίνεται 0-1 όλα αλλάζουν. Έτσι και με την ΑΕΚ και ενώ σε όλο το παιχνίδι η Κούλα είναι καλύτερη (όντως) προηγείται με off side γκολ ενώ γίνεται μια φάση που αλλάζει ΟΛΟ την εξέλιξη του αγώνα, όταν στο 60’ ο Γεωργέας κρέμεται πάνω από τον Λάζαρο ακόμα και όταν αυτός είναι στον αέρα, μιλάμε για πέναλτι-κόκκινη και με το σκορ 1-1 (πιθανότατα) έχεις 30 λεπτά να πάρεις και το τρίποντο αν όχι, πολλές πιθανότητες να κρατήσεις το Χ που σε έχει σε απόσταση νίκης από τον διορισμένο! Για αυτό τρελαίνομαι όταν ακούω εκφράσεις του τύπου «Έλα μωρέ, έτσι όπως έπαιξες δεν μπορεί να διαμαρτύρεσαι για ένα πέναλτι», είναι τόσο ηλίθιο αυτό, όσο το να πιστεύεις πως ο Παραγκάρχης ΔΕΝ είναι ο Μαρινάκης.

Υ.Γ.1 Έχω βαρεθεί όλους τους ειδήμονες παπάρες που ΠΑΝΤΑ κάνουν αυστηρή κριτική στον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων, ενώ μόλις συμβεί κάτι στον διορισμένο τα βάφουν μαύρα επειδή θα…  απουσιάσει ο φυσιοθεραπευτής από την προπόνηση ή γιατί δεν έχει Lucozade στο ψυγείο στου Ρέντη! Έλεος…

Υ.Γ.2 Παραλήρημα ήταν … όταν "έκαναν" εσένα οι γονείς σου ΜΑΛΑΚΑ γραφικέ!!!

Υ.Γ.3 Δεν θέλει τίποτα περισσότερο ο κόσμος από την ομάδα στο επερχόμενο Ντέρμπι, απλά να τα δώσουν ΟΛΑ για να τους αναγκάσουν να εκτεθούν ΠΑΛΙ, άλλωστε δεν θέλουν και πολύ αυτή την φορά να μην καλύπτει τον Κατσουράνη ούτε ο … Φερέιρα! Γιατί δυστυχώς σε αυτή την μπουρδελο χώρα πρέπει να γίνονται σκάνδαλα για να δικαιώνονται κάποιοι για τα… προφανή!!!


Υ.Γ.4 Μην τολμήσουν και ακουμπήσουν τον Φερέιρα, αυτός ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ έκανε ομάδα ένα σύνολο κατακρεουργημένο που ούτε η διοίκηση, αλλά ούτε καν ο κόσμος  δεν πίστευε πως θα πάει τόσο καλά. Έπεσαν όλα τα κοράκια να κάνουν κριτική και να τον φάνε για να αισθάνονται πιο ήσυχοι.
Τι να κάνουμε, είναι άνθρωπος και κάνει λάθη δεν είναι τέλειος σαν τον Ερνεεεεεστο Βαλβεεεερδε! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…..









6 σχόλια:

  1. Προφανως και ο Φερειρα εφτιαξε ομαδα. Μεχρι περσυ εστηνε ολη την ομαδα πανω στον σισε, μια ομαδα ετρεχε γι' αυτον, ο οποιος επαιζε μονος τους. Αφου εφυγε εβαλε ολη την ομαδα πανω στο Λετο. Πεθανε ο Λετο, χαθηκε η επιθεση της ομαδας απο το πρωτο ματς. Πεθανε και ο Μπουμσονγκ παει και η αμυνα, γραφει το κοντερ.

    Τελικα τον προπονητη τον κανουν οι παικτες, ή το αναποδο? Ο Φερειρα δεν ηταν αυτος που εφαγε κυνηγι, μπουκαλια, αναπτηρες περσυ 3-4 φορες σε ΟΑΚΑ, Τριπολη κλπ απο Παναθηναικους? Χμμ... μπεεεεεεεεεεεεε και κο κο κο μαζι!

    Βγενο θεε παρε την παε και κανε τον Τσακα προεδρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε ρε ΠΡΟΒΑΤΟ (που κανει κο κο κο...) εφαγε μπουκαλια ο Φερειρα; και επειδη καταλαβαμε τι υπονοεις απλα σου θυμιζω τι ακουσε ο Βαλβερδε οταν εχασε απο τον Αστερα, οτι δεν κανει , ειναι λιγος κτλ....

    Αληθεια εσυ δεν ειρωνευσουν τον Βγενο και μας ελεγες προβατα (προφανος γιατι σε βολευει ο Τζιγγερ...)τωρα που εστω αυτος εβαλε λεφτα; θα μου κανεις ενα ΜΠΕΕΕΕ;;; ε;;;;

    Οταν ο Βαλβερδε θα φερει ενα ασημο παικτι απο μια μικριμεσαια ομαδα της πορτογαλιας και θα βγαλει ματια τα ξανα λεμε.... προς το παρον κραταω τους Οσκαρ, Ριερα,Ορμπαιθ Μαρκανο...ουαουουουου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=3oNyQFE5GfE&feature=player_embedded

    Εδω τι τρωει? Κρεμυδακια απο στιφαδο?

    Στην Τριπολη που εγινε το ντου και στα αποδυτηρια? Εκει δεν εφαγαν παλι παικτες προπονητης κατι πετρουλες? Ή μηπως θες να μιλησουμε για το πως γυρισε το πουλμαν της ομαδας το βραδυ που ζητησε προστασια γιατι η 13 το πηγαινε "συνοδεια" (κυκλοφορει και βιντεακι αμα ρωτησεις στον συνδεσμο που εισαι)? Αλλα μαλλον τοτε διδασκατε ηθος εκ των εσω. Τοτε ο σισες δεν ειχε προβλημα με τη βια.

    Εχει μεγαλη διαφορα το κραξιμο, που ακομα υπαρχει και το λεμε οταν δεν παιζει σωστα η ομαδα και αλλο να του πεταμε μπουκαλια. Και για το ματς στο Φαληρο μετα τον Αστερα επειδη δεν ξερεις η αποδοκιμασιες ηρθαν απο μικρη μεριδα. Καποιοι τις κρινουν καποιοι αλλοι οχι.

    Εγω ουτε με το Τζιγκερ εχω νταραβερια ουτε με τον Μαρινακη, να ποιος θα ειναι προεδρος στη βαζελα να και ποιος δεν θα 'ναι. Αλλα τουλαχιστον δεν μπορει καποιος να μιλαει για προβατα, κοπαδια και βοσκους, και να κοροιδευει με μπε, οταν μεχρι πριν μια βδομαδα εκραζε τους "σωτηρες" του, αυτους που να σημειωθει αποθεωνε μεχρι τον Ιουνιο, γι' αυτους που εκανε διαδηλωση, και τωρα επειδη ξαναεμφανιστηκαν μειωνοντας την αξια της μετοχης της ομαδας, αλλα βαζοντας (δοκιμαστικα, ο ενας μετοχος) να μου τον κανει θεο και να μου τον ξανακανει "σωτηρα". Αν αυτο δεν ειναι κωλοτουμπα τοτε τι ειναι? Μηπως εχω αδικο. Μαγκια σου που δεν θες τον σοφερ, αλλωστε ουτε εκεινος σε θελει γι' αυτο και δεν ασχοληθηκε ποτε. Και να τα λεμε και ολα τα πραγματα με το ονομα τους. Ο Τζιγκερ απο σποντα βρεθηκε σε αυτη τη θεση, λογω οικογενειας και οχι γιατι το επελεξε. Σκεψου μονο γιατι υπηρχαν Φιλλιπιδηδες και Μητσοι.

    Το τι θα κανει ο Βαλβερδε ειναι δικο του θεμα, αυτος τουλαχιστον ξερει, παρα τα κολληματα του, να στηνει την ομαδα και να παιζει σαν συνολο. Δεν βασιζεται σε εναν, στο ειπα και πριν. Αλλα μαλλον εσυ ή δεν θες να παραδεχτεις πως εχει η κατασταση (σεβαστο...) ή απλα σου αρεσει αυτο που βλεπεις (ή δεν βλεπεις) στην ομαδα σου. Κολοκυθοπιτα οπως και να εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικο Βιντεακι αλλα ειναι πολυ μακρια και δεν βλεπω τον Φερειρα να τρεχει...εσυ;

    Βεβαια σε αυτα εχεις εμπειρια, πιανει το ματι σου απο τοτε με τους κορνεδες στου Ρεντη!

    Επιτελους θα συμφωνησουμε και σε κατι, στο οτι ο Τζιγγερ ποτε δεν ασχοληθηκε (δικαιωμα του βεβαια, οπως και δικαιωμα των υπολοιπων να μην τον θελουν) , όπως και για το οτι βρεθηκε με σποντα στην ΠΑΕ για να μην ασχιλειται με αλλα πραγματα στην οικογενεια (αχρηστος!) Εγω απο εδω αυτο το Blog δεν επαψα να υποστηριζω Βγενο για εναν απλο λογο... επειδη προσπαθουσαν να μας πεισουν πως εκανε κακο στον ΠΑΟ επειδη εβαλε 20 εκατ. ε αυτο δεν γινεται να το πιστεψεις...
    Οσο για τον Ζεσουαλδο και να στυσει ομαδα ξερει πολυ καλα (αυτος εβαλε τον λετο φορ και πεταξε 15 τεμ) και να διαχειρηστει ενα μετριο υλικο μπορει (ακομα και ο Κλειτον εβγαλε ματια... μεχρι να αρχισει τα Chivas...), αλλα και να κερδισει το maximum απο παικτες με δυσκολο χαρακτηρα (Κουινσι, Λετο... κάτι που δεν μπορει ο Βαλβερδε), άλλωστε αυτος εχτισε την ομαδα με οτι δανεικο και φτυνω του εδωσαν, ο Παναθηναικος επαιξε αξιολογη μπαλα και εσυ δεν επαιξες περισσοτερα ματς καλυτερα (γνωμη μου)αν βρισκεις πολλους που να μπορουν με σφεντονες να φτιαξουν καλασνικοφ τοτε παω πασο...
    Θα μπορουσα να κρινω τον Βαλβερδε αν ηταν σε ομαδα που δεν ειχε πολλες λύσεις ΤΟΤΕ ΝΑΙ... οπως εβγαλα το καπελο στον Μπαγεβιτς οταν πηγε στον ΠΑΟΚ που με τους Γιασεμηδες πηρε 2 κυπελα με καλη μπαλα...
    Ειναι σαν να σου λεω προπονηταρα τον Γκουαρδιολα που εχει μεσα την μικτη κοσμου, οταν παει σε μια Πορτο οπως ο Μουρινιο και παρει CH. L> βλεπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και κατι ακομα... δεν ειμαι σε συνδεσμο γιατι τις εχω σιχαθει αυτες τις καταστασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε προβατο θα μιλησεις για ηθος...??? Με προεδρους Μαρινακη, Κοκκαλη, Σαλιαρελη, Κοσκωτα, Νταϊφα? Με ανθρωπους μεσα στην διοικηση οπως ο Λουβαρης, ο Τακης, ο Μωραλης, ο Χρυσικοπουλος...θα μιλησεις εσυ για ηθος? Η ομαδα της τρουμπας? Θα μιλησεις εσυ ρε απογονε? Απο το ονομα σου ο πατερας σου μαλλον πρεπει να ειναι Κουβανος μεταναστης που καταταχτηκε στο Αμερικανικο Ναυτικο για να γλυτωσει την απελαση. Ουστ μποχα και αλητεια του Ελληνικου Αθλητισμου, εσεις τον καταντησατε ετσι κωλο-σωματειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή