Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός κρίνουν την Α.Μ.Κ…


Μπαίνουμε λοιπόν στην τελική ευθεία (έστω και με μια εβδομάδα καθυστέρηση από την ΑΝΟΥΣΙΑ και ΑΝΑΙΤΙΑ αναβολή που όρισε στο πρωτάθλημα η ΕΠΟ) του πρωταθλήματος που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο. Στον Παναθηναϊκό όμως δεν κρίνεται μόνο ο τίτλος κατά την άποψη μου, αλλά ολόκληρη η επιβίωση του συλλόγου, μάλιστα τα δύο αυτά είναι άμεσα συνδεδεμένα αφού αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει στα επόμενα συνεχόμενα Ντέρμπι να είναι επικεφαλής της βαθμολογίας (με 5 ακόμα αγώνες να υπολείπονται) θα είναι πλέον το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του. Μαζί με τον τίτλο όμως πιστεύω ακράδαντα πως θα έχει καλά νέα και από το ιδιοκτησιακό, αφού πλέον οι μέτοχοι θα μπουν στην Α.Μ.Κ με προοπτικές να «βγάλουν» τα χρήματα τους από την επικείμενη συμμετοχή των Πρασίνων στο Champions League αφού θα καρπωθούν 20 εκατ. τουλάχιστον. Πιστεύω πως οι μέτοχοι αυτό περιμένουν εδώ και καιρό για αυτό πάνε από παράταση σε παράταση στις Γενικές συνελεύσεις, για αυτό και η «παράταση» που πήρε η ομάδα από την UEFA τους ήρθε γάντι, έως τις 31 Μαρτίου θα έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για την θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και τις προοπτικές τις….
Η αλήθεια είναι βέβαια πως η στάση τους αυτή εμένα προσωπικά με εξοργίζει, γιατί αν περιμένουν την ομάδα να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, δεν έχει νόημα, έτσι και εγώ μπορώ να το παίξω μέτοχος, ΤΩΡΑ πρέπει να δείξουν την στήριξη τους στην ομάδα, ΤΩΡΑ πρέπει να την αποφορτίσουν από το άγχος της αβεβαιότητας του αύριο, ΤΩΡΑ να δείξουν ότι είναι δίπλα στους παικτες και τον προπονητη, στα δυσκολα, δυστυχώς όμως αυτή είναι η αλήθεια…

Υ.Γ. 1 Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα δεν θα «γκελαρει» στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ λόγο του ότι επιστρέφουν ΟΛΟΙ οι παίκτες πλέων. Ίσως τα παιχνίδια με Ξάνθη και Εργοτέλη να ήταν πιο δύσκολα λόγο της τεράστιας απώλειας των Λέτο και Κουίνσι που είναι όλη η δημιουργία του Παναθηναϊκού. Να δούμε λοιπόν…
Υ.Γ. 2 Περιμένω την στιγμή που θα δω την ομάδα πλήρη, με την τριάδα Ζεκα, Λετο, Κουινσι και τον Λάζαρο μπροστά, μακράν το πιο ποιοτικό σχήμα που μπορεί να προσφέρει ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή….


The Researcher

4 σχόλια:

  1. Γενική είσοδος 10€ στα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της ΑΕΚαρας αρχής γενομένης με το παιχνίδι με τον βάζελο..με 65χιλ κόσμο στο ΟΑΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΓΚΕΛΑ mr researcher!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αποκλειω τιποτα, ακομα και ο Μεσι θα φοβοταν την κωλοφαρδια της Κουλας... θα δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, καλά..ρίξτο απο τώρα στην κωλοφαρδία, στην διαιτησία, στον καιρό, στην τιμή της βενζίνης..
    μια ζωή κο-κο-κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ζωη... κο κο κωλο! θα ελεγα καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή