Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Είσαι ο Νο1 υπεύθυνος αυτής της κατάστασης!



Ο καιρός περνάει γρήγορα δυστυχώς και όπως τελείωσε το παραμύθι του Τσάκα και των Αράβων (ακόμα προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω ένα ασφαλές συμπέρασμα για το τι έγινε σε όλη αυτή την ιστορία!) έτσι θα φτάσει και η καταλυτική ημερομηνία που έδωσε η UEFA στις 31 Μαρτίου.
Ο κύριος υπεύθυνος της κατάστασης αυτής κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του και δηλώνει ΑΠΩΝ. Εμ έλα που δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, γιατί αν αύριο μεθαύριο συνέβαινε ένα οικονομικό κραχ στην Motor oil δεν θα μπορούσε να παραδώσει τις μετοχές της σε δικηγόρο, δηλώνοντας πάλι απών αρνούμενος τα χρέη, διότι θα κατέληγε φυλακή.

Κατηγορώ τον Τζίγγερ για όλες τις κινήσεις τακτικής που έκανε ώστε να αποδείξει πως για όλη αυτή την κατάντια φταίνε οι υπόλοιποι μέτοχοι που έβαλαν 60 εκατ. σε δύο χρόνια (και μέσα σε αυτά και 10 για την ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΗΠΕΛ). Είναι ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για αποδείξει το αντίθετο. Έφτασε σε σημείο η δική του τράπεζα η Πειραιώς να πιέζει για την αποπληρωμή του δανείου (που ο ίδιος πήρε) εδώ και μήνες με αποτέλεσμα τελικά να «καταφέρει» δεσμεύσει ένα μέρος των εσόδων από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ. Να αναφέρω το 1 εκατ. που προπληρώθηκε για την ενοικίαση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Παιανίας. Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι αυτό της ΓΗΠΕΛ όπου επιτακτικά ζητάει ο Βγενόπουλος να αναλάβει. Μια θυγατρική όπου κόστισε στην ΠΑΕ (επί εποχής πολυμετοχικότητας) 10 εκατ. …. για μακέτες!!!

Σε συνέχεια όλων αυτών εξακολουθεί να λέει πως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, δυστυχώς όμως για εμάς και τον Παναθηναϊκό ΥΠΑΡΧΕΙ, είτε το θέλει είτε όχι και πρέπει να δώσει λύση ΤΩΡΑ, μια από αυτές είναι να αναλάβει τις ευθύνες του για το αποτυχημένο project της ΓΗΠΕΛ και να «μπει» ο Βγενοπουλος όπως δήλωσε δημόσια. Τώρα αν πιστεύει πως ο Βγενοπουλος ΔΕΝ ενδιαφέρετε σοβαρά για την ΠΑΕ, τότε δεν έχει  παρά να τον εκθέσει, αναλαμβάνοντας την ευθύνη ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΓΗΠΕΛ (και πάλι). One way or another δηλαδή πρέπει να τελειώσει το θέμα της ΓΗΠΕΛ για να είναι εντάξει ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑ και μετά ας αφήσει τους άλλους να κάνουν ότι νομίζουν, ας τους «εκθέσει» με αυτό τον τρόπο…

Περι Τσάκα…

Συμφωνώ πως ο Τζιγγερ δεν μπορεί να βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι να διαψεύδει το λεγόμενα του Τσάκα, αλλά θα μπορούσε με μια πολύ απλή και λυτή ανακοίνωση του να πει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Τσάκας, ώστε να μην του δίνουν βήμα (τουλάχιστον) οι εφημερίδες για να λέει ότι θέλει (άλλο που δεν θέλουν να πουλάνε φύλλα!).

Υ.Γ. Όπως και να έχει το πράγμα,  τώρα στην δύσκολη στιγμή πρέπει να μπουν μπροστά οι μέτοχοι ακόμα και απόντος του Τζίγγερ, ας του πετάξουν το μπαλάκι βάζοντας (έστω) αυτοί το ποσοστό τους! Γενικά πιστεύω πως είναι μέχρι να κάνει κάποιος την αρχή και να μπει ο πρώτος στην Α.Μ.Κ  και μετά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς γιατί θα εκτεθούν κάποιοι ανεπανόρθωτα…

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου