Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τώρα ΟΛΑ είναι καθαρά, ο Ολυμπιακός πέρασε πρώτος!



Επιτέλους, η Super League μπορεί πλέον να θεωρείτε καθαρή, ο Χαλκιάς απέδειξε πλέον την αξία του (όχι σαν αυτόν που δεχόταν γκολ από απευθείας φάουλ δοκάρι και μέσα, στον α γύρο… ο χθεσινός ντε!) ο Σαλπι απέδειξε πως τιμάει το συμβόλαιο του (όχι σαν αυτόν που υποδυόταν να τα δίνει όλα με την πράσινη φανέλα!), μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ευχαριστώντας την για το πρωτοσέλιδο της παρασκευής θεωρώντας το ως ένα έξτρα κίνητρο για τους δυο παίκτες. Ο Βοσκάκης δεν έκανε εγκλήματα κατά της Ελλάδος αφού ΟΡΘΑ δεν έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Σαριέγκι στο 3’ (γιατί;;;;… γιατί ΕΤΣΙ!), γιατί ΣΩΣΤΑ δόθηκε πέναλτι στον Άγιο Βασίλη από τον Σαριέγκι τιμωρώντας τον για… στενές επαφές τρίτου τύπου!

Από την άλλη στο Ηράκλειο είχαμε ένα πραγματικό Ντέρμπι (τι El Classico και παπαριές), έπεφταν κορμιά σας λέω από το πρώτο μόλις λεπτό, τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, ο οδηγός του ασθενοφόρου είχε αναμένει την μηχανή για παν ενδεχόμενο, τα μικρά παιδιά απομακρύνθηκαν από τις εξέδρες στο πρώτο 15λεπτο λόγο του σκληρού θεάματος, προσωπικά είχα να δω τέτοια μαχητικότητα σαν αυτή που είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ από την…  «Λίμνη των κύκνων».  Οι Φήμες που διέρρευσαν πως ο ΟΦΗ ξεχρέωσε το γραμμάτιο του πρώτου γύρου (αλλά και του Κοστάντζο –επιλογή- εεεεερνεστο Βαλβεεεερδε!) χαρακτηρίστηκαν ως γελοίες δια στόματος του κοινού εκπροσώπου και των δυο ομάδων… Σάββα Θεοδωρίδη!  

Όλα καλά λοιπόν και ευτυχώς που καθάρισε έτσι γρήγορα το Ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί ίσως να χρειαζόταν νέα αναβολή στο πρωτάθλημα ή να μοιράσουν τίποτα κλειδάριθμους σε όσες ομάδες φοράνε ερυθρόλευκα ώστε να είναι ξεκούραστη η ομάδα με το ρόστερ των 30 παικτών και των δυο ενδεκάδων (που να μην είχαν παίκτες κιόλας).

Υ.Γ.1 Ελπίζω να μην παρα(γ)λείψει ο Σάββας να στείλει ευχαριστήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ, τώρα που χρειάζεται και λεφτά ο Βρύζας όλο και κάποιος «επενδυτής» θα βρεθεί να τους δώσει κάτι….

Υ.Γ. 2 Αλήθεια όμως πέρα από την πλάκα τώρα, θα βρεθεί κάποιος από όλους αυτούς τους ΜΑΛΑΚΕΣ  δημοσιογράφους-υπαλλήλους να ζητήσουν συγνώμη για όσα έγραψαν για τους δυο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ παίκτες;

Υ.Γ. 3 Κάτι μου λέει πως η απόφαση για τιμωρία της έδρας του ΟΦΗ θα βγει αν ο διορισμένος πάρει διαφορά ασφαλείας μόνο…

Υ.Γ. 4 Αλήθεια η κλήση σε απολογία του Βαγγελα Μαρινακη- ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ για τα στημένα ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;… ΠΟΤΕ μήπως;;;

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου