Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Τα «Κόκκινα» εμπόδια στο νομοσχέδιο!



Μεγάλη μάχη δίνουν τα βουλευτικά όργανα που πρόσκεινται στην ομάδα του Πειραιά τον τελευταίο καιρό και μας θυμίζουν όλα τα τραγελαφικά σκηνικά γύρω από το γήπεδο του Βοτανικού μερικούς μήνες πιο πριν όπου εμφανίστηκαν από κορμοράνοι και δεινόσαυροι μέχρι και μια παρέα που χώραγε σε ταξί όπου με απανωτές ενστάσεις κατάφεραν τελικά να μπλοκάρουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Μετά τη επίσημη τοποθέτηση του Ανατολάκη, αλλά και του «Καταπράσινου» Πιλάβιου ότι ήταν αρνητικοί στο νομοσχέδιο, διαβάσαμε πως και κάποιοι βουλευτές της ΝΔ (του κόμματος όπου ακούστηκε πως επί Καραμανλή ο Παναθηναϊκός θα σαρώσει τους τίτλους λόγο των φιλοπαναθηναικών αισθημάτων του και είδαμε τα αποτελέσματα της προπαγάνδας) είναι επίσης αρνητικοί σε αυτό όπως π.χ. ο Κ.Τασσούλας, αλλά και ο βουλευτής Β` Πειραιά (τυχαίο; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!) Αναστάσιος Νεράντζης. Που έκανα και δηλώση για το θέμα. Θα σταθώ σε τρία σημεία των δηλώσεων τους, πρώτον είπαν «Ναι στους Επενδυτές, όχι στο νομοσχέδιο» δηλαδή ότι ακριβώς είχε ειπωθεί και στο θέμα του Βοτανικού που οι «Κορμοράνοι» έλεγαν «Ναι στο γήπεδο, όχι στο εμπορικό» μιλώντας εκ του ασφαλούς βέβαια αφού γνώριζαν και γνωρίζουν πως αυτά είναι αλληλένδετα και δεν διαχωρίζονται, άρα είναι ΨΕΥΤΕΣ!. Το δεύτερο (και πιο επιτυχημένο ομολογουμένως) ήταν το…. «Να έρθουν ξένοι επενδυτές, αλλά να έχουν καθαρά χέρια», μάλιστα κύριοι, ενώ οι Κοσκοτάς, Σαλιαρέλης, Κόκκαλης (ή αλλιώς «Κρόκους»), Μαρινάκης τα είχαν… πλύνει με Villanova, ε;... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ! Το τρίτο σχόλιο τους για το νομοσχέδιο ήταν το  «Εμείς λέμε και ξαναλέμε, δεν πρέπει να υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ των ΠΑΕ και των κοινών Ανώνυμων Εταιρειών. Και ορθά υπάρχει η ευθύνη για χρέη προς το δημόσιο.» Για αυτό άλλωστε και η ΝΕΑ Καβάλα, ο ΝΕΟΣ Πανιώνιος και η ΚΟΥΛΑ χρησιμοποίησαν στο άρθρο 44, για αυτό και ο Ολυμπιακός δεν χρωστάει πλέον τίποτα από εποχή Κοσκοτά (Ναι , ξυπνήστε δεν τα πλήρωσε ο Κόκκαλης!)

Το θέμα ΔΕΝ είναι οι Άραβες όμως…

Όλα αυτά που γράφω βέβαια δεν τα λέω επειδή το νομοσχέδιο εμποδίζει και καλά… τους Άραβες να πάρουν τον Παναθηναϊκό (γιατί αυτό δεν πρόκειται να γίνει), απλά θέλω να τονίσω το μένος και τις πλάγιες τακτικές (αγαπημένες τους εδώ και χρόνια) που χρησιμοποιούν στην Φρεατίδα για να μπορέσουν αυτοί με κάθε τρόπο να είναι πρώτοι (όπως έκανα 15 χρόνια επί Κόκκαλη, όπως έκανα και πέρσι). Ο νόμος, «λαμόγια» ΠΡΕΠΕΙ να ψηφιστεί έτσι κι αλλιώς για το καλό του ποδοσφαίρου, για ευνόητους λόγους, εκτός και αν σας έλειψαν ο «Αγαπούλας» και το δεξί χέρι του Παραγκάρχη o Μπέος… 

Υ.Γ. 1 Αν δεν κάνω λάθος ένα από τα ΠΟΛΛΑ που πρέπει να γίνουν στην χώρα μας για να «ορθοποδήσει» και να αναπτυχθεί η οικονομία μας, (ΚΑΠΟΙΑ στιγμή) είναι και οι ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (όχι τόσο στο αθλητισμό βέβαια, απλά το αναφέρω ως ένα θετικό γεγονός και όχι ως αρνητικό που θέλουν κάποιοι να το παρουσιάσουν) και όμως υπάρχουν αρμόδιοι που παίρνουν αποφάσεις για αυτές και όμως… τις απορρίπτουν!!! Άρα το συμπέρασμα είναι ένα, είτε αυτοί τα «παίρνουν», είτε είναι Ηλίθιοι!!!


Υ.Γ. 2 Όσο για την αστεία τιμωρία του Παναθηναϊκού ήταν ότι πιο προβλέψιμο και ΣΚΑΔΑΛΩΔΕΣ, η γραμμή που έχουν πάρει από το +5 και μετά είναι συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι να περάσει μπροστά η ομάδα του Δημοσίου! Αλήθεια, η τι τιμωρία επέβαλαν στον διορισμένο για τα επεισόδια στο «Παγκρήτιο»; Η ποινή για τους Χριστούς και τις Παναγίες του Τοροσίδη ποια ήταν; Αλλά όπως πάντα δύο μέτρα και δύο σταθμά, ή αλλιώς 50-50, δηλαδή 50 υπέρ τους και 50 εναντίων των άλλων! 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΜΩΣ…. 

The Researcher

3 σχόλια:

  1. oraio arthro ... stin xora xreiazontai ependiseis...apo ti stigmi pou oi idioi oi ellines den ine diatethimenoi na to kanoun as anoiksoun tin agora stous kseknous... to idio isxuei kai gia ton athlitismo... den ependuei kanenans pia...as to kanoyn oi kinezoi oi araves oi rosoi i telos panton opoios exei kai thelei mpas kai doume aspri mera...

    peran tis timorias an thimame kala o lazar itan na faei 3 agonistikes kai efage mono mia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. a kai kati akoma...

    tosa xronia europi pou paizame mia fora den mas meteferan agona tou protathlmatos se alli imerominia gia na maste ksekourastoi se europaiko match...

    stous gay-rous kateuthian paraskeui tous evalan me tin KOULA ...

    http://road2sports.blogspot.com/2012/02/blog-post_5612.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου θυμησω πως οταν ο ΠΑΟ επαιζε για να παει προημητελικο αντιπαλος με τον Πορτο (του Μουρινιο) και ενω ειχε κερδισει εκτος 0-1, ζητησε μεταθεση του αγωνα (με το Αιγαλεω, τυχαιο; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!) και το αρνηθηκαν, ποιος;;; μα η ΕΠΟ... του Γκαγκατση!!!
    ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή