Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πλασματικό σκορ και μαγική εικόνα το ματς.




Μάλιστα, έγινε και αυτό, ο Παναθηναικός έχασε μια ακόμα φορά από την ΑΕΚ, μια ΑΕΚ που ήταν χειρότερη απο το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είδατε το παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναικός ήταν πολύ καλός για ένα ημίχρονο πίεσε πολύ, δημιούργησε φάσεις, έχοντας εναν φανταστικό Λέτο και ένα πολύ καλό Νίνη. Η ΑΕΚ για ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν πάτησε την περιοχή των πρασίνων, ήταν ακίνδυνη και κανένας δεν περίμενε πως αυτή η ομάδα θα καταφέρει να σκοράρει παρά μόνο με γκέλα. Έτσι και έγινε λοιπόν με την στραβοκλωτσιά του Γιάχιτς και το... «αυτογκολ» του Λέτο η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ένα αποτέλεσμα που ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν.

Σίγουρα δεν φτάνει να παίζεις 60’ καλής μπάλας και εγώ περίμενα άλλη αντίδραση από τους πράσινους αλλά από την άλλη δεν μπορεί κάποιος να διαγράφει την εμφάνιση του Παναθηναικού απλά επειδή δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε, δεν μπορούμε να τα εκμηδενίζουμε όλα και να λένε για την ΑΕΚ των ΔΥΟ ευκαριών ότι έπαιξε και μπάλα. Συμφωνώ πως ο Παναθηναικός μετά το 1ο γκολ που δέχτηκε εξαφανίστηκε, ιδιαίτερα μετά το 2ο όπου τελείωσε ουσιαστικά και το παιχνίδι, αλλά το να λέμε πως και η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα -όπως προσπάθησαν να μας πείσουν τα ραδιόφωνα μετά το παιχνίδι- πάει πολύ!!!

Όταν ο Παναθηναικός δεν παίζει είμαι ο πρώτος που το γράφει, αλλά στο χθεσινό παχνίδι οι πράσινοι ήταν αρκετά καλοί, το σκορ πολύ δύσκολα ανατρέπεται, αλλά ο Παναθηναικός του πρώτου ημιχρόνου μπορεί να το παλέψει τουλάχιστον.



Υ.Γ. Ο Φερειρα ρίσκαρε να ξεκουράσει παίκτες για να έχει φρέσκους τους βασικούς στην Ν.Σμύρνη (όπου ο Πανιώνιος έχει περισσότερα «κίνητρα» από ποτέ) , θεωρώ όμως το κύπελλο ίσως τον πιό βασικό στόχο αφού το πρωτάθλημα ναι μεν δεν έχει τελειώσει τίποτα αλλά δύσκολα θα αφήσουν τον Παναθηναικό να κάνει την ανατροπή.

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου