Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

No Cisse…No Party!



Δεν κατάφερε ο Παναθηναικός να περάσει νικηφόρα από την Νέα Σμύρνη και έτσι μετά από το «αντίο» στο κύπελο η ομάδα δείχνει πως αποχαιρετά και το πρωτάθλημα, αφού δύσκολα πιστεύω μπορεί να αλλάξει η κατάσταση πλέον.

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναικός θυσίασε άσκοπα ένα ημίχρονο, όντας φλύαρος δημιουργώντας μόλις δύο φάσεις στην εστία του Μάχο. Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού οι Πράσινοι μπήκαν πιό αποφασιστικά, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τυχερό γκολ του Μήτρογλου ισοφάρισαν (δυστυχώς με το ανύπαρκτο πέναλτι στον Λέτο) γρήγορα και δημιούργησαν κάποιες φάσεις χωρίς όμως να ασκήσουν κάποια ιδιαίτερη πίεση στον Πανιώνιο. Δυστυχώς ο Σισσέ δεν ήταν εύστοχος σήμερα, ο οποίος είχε στο παιχνίδι 3 πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει (εκτός από την άσπρη βούλα) και να δώσει την νίκη σε έναν μέτριο Παναθηναικό, όμως δεν τα κατάφερε. Σε γενικές γραμμές δεν είδα ένα Παναθηναικό παθιασμένο, έναν Παναθηναικό με ψυχή που μπήκε να κερδίσει το ματς τίτλου όπως το είχαν χαρακτηρίσει οι ίδιοι. Ήταν ένα ματς που το περίμεναν όλοι εδώ και καιρό, άλλωστε θυσίαστηκε και...ένα κύπελο για αυτό το παιχνίδι, όλοι ήταν υποψιασμένος για το πόσο «ψυχωμένος» θα ήταν ο Πανιώνιος και δυστυχώς με την εμφάνιση τους αυτή έδωσαν το δικαίωμα να πουν πως δεν άξιζε την νίκη ο ΠΑΟ γιατί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξε πως το ήθελε πολύ!

Για την άμυνα θέλω να πω πως ο Σπυρόπουλος έκανε ένα ακόμη κακό παιχνίδι, ενώ οι Βύντρα-Καντέ ήταν μέτριοι με εξαίρεση τον Μπουμσόνγκ. Στην μεσαία γραμμή και μπροστά ο Λέτο ήταν πολύ ορεξάτος, ο Λάζαρος κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα μαζί με τους Ζιλμπέρτο και Γκοβού, ενώ ο Σισσέ παρότι ήταν άστοχος σήμερα δεν μπορούμε ποτέ να έχουμε παράπονο από αυτόν, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις σήμερα και άλλωστε δεν γίνεται να μπαίνουν όλα όσο καλός παίκτης και αν είσαι.

Υ.Γ.1 Αν ο Παναθηναικός κέρδιζε το ματς (ένω είχε ισοφαρίσει με τέτοιο πέναλτι) θα μπορούσα να κάνω συζητηση, αλλά επειδή ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε τρείς βαθμούς με τέτοιο τρόπο δεν χρειάζεται να πω τίποτα, το αποτέλεσμα μετράει άλλωστε...

Υ.Γ.2 Είχα πει πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ ηταν μαγική εικόνα και δικαιώθηκα (για αυτό, όχι επειδή έχασε από τον Βόλο, άλλωστε μια ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα) άλλωστε το 0-4 ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...

The Researcher


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου