Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Σημάδι ζωής και αντίδρασης.


Σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης έδειξε Παναθηναικός, αλλά και αντίδρασης σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στραβά. Παρότι οι Πράσινοι βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ όμως έδειξαν χαρακτήρα έβαλαν την μπάλα κάτω και στο καλύτερο τους παιχνίδι με τον Φερέιρα στον πάγκο κέρδισαν δίκαια 4-2. Η ομάδα έδειξε πως σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματα της, προσπαθεί με ορθολογική ανάπτυξη είτε από τον άξονα είτε από τις «πτέρυγες» τα μπακ (κυρίως ο Βύντρα) πατάνε περιοχή και δημιουργούνε φάσεις. Δεν θα πω πως με τρέλανε η μπάλα που έπαιξε η ομάδα βέβαια αλλά τουλάχιστον δείχνει ο Παναθηναικός του Φερέιρα να προσπαθεί να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι του, να δούμε όμως ποιά θα είναι η συνέχεια και βλέπουμε.

Πολύ σημαντικές οι απουσίες των Ζιλμπέρτο (κατά πρώτο λόγο) και του Λέτο οργανωτικά, αλλά και του Μπουμσόνγκ στην άμυνα και φάνηκε νομίζω. Οι Γκαρσία, Γκοβού ήταν μέτριοι (αν και ο Γάλλος θεωρώ πως χρειάζεται παιχνίδια), ενώ διακριθέντες οι Σισσέ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος και ο MVP Κατσουράνης.

Αυτή η φαρσοκωμωδία με τον πρόεδρο και τους μετόχους πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, όποιος δεν μπορεί να πάει ... σπίτι του και αυτό ισχύει για όλους! Βαρεθήκαμε πια η μόνη είδηση στην ομάδα να είναι ποιός θα είναι πρόεδρος.

Υ.Γ.1 Η φάση του Νίνη θα δινόταν εύκολα φάουλ αλλά για πέναλτι ήταν αυστηρό και εμένα δεν μου αρέσει να κερδίζουμε τέτοια πέναλτι. Βέβαια δεν υπάρχει πέναλτι και στον Σιμάο αφου η μπάλα πάει στο χέρι μετά από κόντρα στο πόδι του παίχτη.

Υ.Γ.2 Πιστεύω να είδαν ορισμένοι «επικριτές-προπονητές» πόσο μεγάλη είναι η απώλεια του Ζιλμπέρτο, μόνο στην χώρα αυτή απαξιώνονται ποδοσφαιριστές τόσο μεγάλης αξίας, για αυτό άλλωστε έχουμε και αυτό το ποδόσφαιρο!

Υ.Γ.3 Ενέργειες σαν και αυτές του «Καπετάνιου» δεν τις θέλουμε, το ότι τα κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν του δίνει άλλοθι, αν δεν μπορεί καλύτερα να κάθεται σπίτι του.

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου