Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ντροπή, απλά ντροπή…


Ήθελα να γράψω για την άθλια, τραγική , απαράδεκτη (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε την) εμφάνιση της ομάδας, αλλά δυστυχώς οι «γνωστοί-άγνωστοι» έκλεψαν για μια ακόμα φορά την παράσταση. Δυστυχώς η εμφάνιση του Παναθηναϊκού περνάει σε δεύτερη μοίρα γιατί πώς να μιλήσω για την απόδοση της ομάδας μου όταν βλέπω ΠΑΛΙ αυτούς τους 150-200 να «μπουκάρουν» μέσα στο γήπεδο (οι μισοί από αυτούς για να κλέψουν ότι είχε απομείνει στους πάγκους) για να… «διαμαρτυρηθούν» πετώντας ό,τι έχουν στα χέρια τους αντί να πετάξουν τους εαυτούς τους έξω από το γήπεδο μια για πάντα.

Έχω σιχαθεί πια την νοοτροπία ορισμένων, την ποδοσφαιρική νοοτροπία τους, αυτή που όταν νικάμε δίχως να παίξουμε καλή μπάλα γκρινιάζουμε για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που αποδώσαμε και όταν χάνουμε παίζοντας μπαλάρα λέμε ότι θα ήταν καλύτερα να νικούσαμε έστω και με μισό μηδέν. Βέβαια ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή δεν κάνει τίποτα από τα δύο, όμως το τι κάνει η ομάδα και πως θα λύσει τα προβλήματα της (αγωνιστικά και διοικητικά) είναι δική της ευθύνη, πάντως σίγουρα δεν θα λυθεί κυνηγώντας και βρίζοντας παίκτες και παράγοντες.

Τα πράγματα είναι απλά (και ας θέλουν ορισμένοι να τα αναγάγουν σε ζητήματα ζωής ή θανάτου), σε όποιον δεν αρέσει αυτό που βλέπει ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ τελεία και παύλα!!!
Είμαι κάτοχος διαρκείας και δεν έχω πάει και στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, πολύ απλά γιατί το θέαμα που έβλεπα δεν με ικανοποιούσε, όμως δεν έβρισα κανέναν, δεν προπηλάκισα κανέναν δεν κυνήγησα κανέναν, δεν χτύπησα κανέναν. Δεν είμαι… «ρομαντικός» και βλέπω αλλιώς το ποδόσφαιρο απλά είμαι νοήμων άνθρωπος και όχι ζώο να συμπεριφέρομαι σαν αυτούς. Από πότε οι τραμπουκισμοί έχουν γίνει μαγκιά δεν ξέρω!


Υ.Γ.1 Αλήθεια πως θα φαινόταν στους οργανωμένος του Παναθηναϊκού να τους έλεγαν πως χθες με αυτά που έκαναν έγιναν… Ολυμπιακοί, γιατί μόνο η «γαρνιτούρα» του κορνέ τους έλειπε.

Υ.Γ. 2 Οι περισσότεροι πριν από μερικούς μήνες υμνούσαν τον Νικόλα Πατέρα και τώρα τον βρίσκουν ανεπαρκή;;

Υ.Γ.3 Δεν νομίζω πως υπάρχει πιθανότητα αποχώρησης του Πατέρα απλά η φήμη και μόνο αποτελεί ένα ισχυρό σοκ προς τον κόσμο αλλά και τους παίκτες!

The Researcher


2 σχόλια:

  1. εσενα ποτε θα προπηλακισουν να δουμε μεγαλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα αν συμφωνείς με όσα έκανα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τότε μάλλον δεν έχουμε να συζητήσουμε πολλά πράγματα. Μάλλον αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά το ποδόσφαιρο, από ότι όλος ο υπόλοιπος κόσμος…λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή