Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ...


Ο κοσμος του Παναθηναϊκου, ποτε δεν ηταν ετσι...δεν μπορω να καταλαβω πως εχει γινει ενα κομματι του ετσι. Ο φιλαθλος του Παναθηναϊκου, ηταν ανεκαθεν αλλη παστα φιλαθλου, πολυ ποιο εξευγενισμενη, πολυ ποιο κοντα στο αθλητικο ιδεωδες απο αλλους φιλαθλους, πολυ ποιο κουλτουριαρικος και μποεμ απο τον μεσο απλο Ελληνα φιλαθλο, πολυ ποιο απαιτητικος απο την ομαδα του...πως εχουμε καταντησει ετσι ρεεεε...? Να μας ενδιαφερει μονο να παρουμε το πρωταθλημα με οποιοδηποτε τροπο...? Γιατι σε καθε παιχνιδι εχουμε επεισοδια? Εσεις τα θιγομενα καλοπαιδα που δηθεν κοπτεστε για το καλο της ομαδας, αν γνωριζετε ποιος κανει επεισοδια απομακρυνετε τον ή ακομα καλυτερα δωστε τους στεγνα. Δεν θελω να ξανακουσω για κακη αστυνομια, δεν μας αφησαν να φυγουμε νωριτερα κλπ, η αστυνομια κανει την δουλεια της, αν δεν ασχοληθεις μαζι της να το παιξεις τσαμπουκακος/γαυρος, δεν θα ασχοληθει μαζι σου...οποτε κατσε στα αυγα σου, υποστηριξε την ομαδα σου με την ΦΩΝΗ ΣΟΥ και μονο και ακολουθα της οδηγιες αυτων που σου λενε. Οι δικαιολογιες εχουν τελειωσει, η ομαδα και μεριδα του κοσμου εχει γαυροποιηθει σε απιστευτο βαθμο και για αυτο φταιει η διοικηση με τους χειρισμους της και καποιοι δημοσιογραφισκοι και φυλλαδες που δεν εχουν καμια γνωση ή και σχεση με την ιστορια του ενδοξοτερου συλλογου της Ελλαδος και τα ιδεωδη που αυτος αντιπροσωπευει (που ειναι η παλια καλη Αθλητικη Ηχω που μεγαλωσε γενιες και γενιες σκεφτομενων υγιων φιλαθλων...?).

Εχω απογοητευτει φετος οσο ποτε στη ζωη μου, αυτο το εκτρωμα που αποτελειται απο διοικηση, κοσμο, ομαδα δεν ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, τουλαχιστον οπως το ονειρευεται η συντριπτικη πλειοψηφια των υγιως σκεπτομενων φιλαθλων του...ναι αυτων των κυριλεδων που ειναι λες και πανε θεατρο και εχουν πληρωσει απο το υστερημα τους για να χασουν τελικα το 1/3 απο τα παιχνιδια στο πρωταθλημα, λογω των ''υπερασπιστων'' της ομαδας.

Υ.Γ. Καληνυχτα μας κυριοι

Υ.Γ.1 Προστασια ομαδας, σοβαρο τεχνικο τιμ,σοβαρο σχεδιασμο με σοβαρους ανθρωπους, παιχτες (οχι μετριους) και πανω απο ολα ΓΗΠΕΔΟ κυριοι της διοικησης. Αυτες πρεπει να ειναι οι προτεραιοτητες σας.

Υ.Γ.2 Κυριοι της διοικησης αυτο που χρειαζετε αυτη την στιγμη ο κοσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ειναι να του δωσετε ενα οραμα, οχι να λεμε οτι το νταμπλ ειναι αυτοσκοπος για φετος, μην μας κανετε σαν τα αλογα που τους βαζουν το καροτο μπροστα στην μουρη τους...μην γαυροποιειτε τον κοσμο του Παναθηναϊκου αλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου