Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η σύγκρισεις είναι επιβεβλημένες...

     
Περίμενα να… πέσει λίγο η «σκόνη» από τα όσα συνέβησαν την Κυριακή μετά το παιχνίδι του Παναθηναικού με τον Αστέρα για να μπορέσω να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς φταίει για την τραγική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναικός φέτος και σίγουρα δεν είναι 1-2 οι λόγοι που η ομάδα σέρνεται, μιλάμε για ένα συνδυασμό πραγμάτων κακή προετοιμασία, διοικητικά λάθη, κακός σχεδιασμός, αδούλευτο υλικό και τόσα άλλα. Ένα όμως είναι σίγουρο για μένα, πως οι παίκτες έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, φαίνεται άλλωστε και στον τρόπο που αγωνίζονται, δεν χρειάζεται να είναι δουλεμένη μια ομάδα για να βγάλει στο γήπεδο πάθος και μαχητικότητα, οι παίκτες αγωνίζονται λες και δεν έχουν κίνητρο.
Όταν λοιπόν ο κόσμος βλέπει την εικόνα μιας ομάδας που διαθέτει καλούς παίκτες (τουλάχιστον σε σχέση με το παρελθόν), που δεν έχει οικονομικά προβλήματα, που οι παίκτες οι περισσότεροι είναι στο ρόστερ από πέρσυ, είναι αδύνατον να μην απογοητεύεται. Πόσο μάλιστα όταν από την άλλη βλέπεις τους παίκτες του Ομπράντοβιτς να πετυχαίνουν μεγάλες νίκες με 20 και 30 πόντους διαφορά και να προβληματίζονται γιατί είχαν ένα… κακό 10λεπτο! Για να μην πω καλύτερα για τους απλήρωτους (επί μήνες) αθλητές του Βόλλει οι οποίοι πέτυχαν παλικαρήσια νίκη επί του αήτητου ΠΑΟΚ και ανέβηκαν στην πρώτη θέση… αυτοί και αν είναι ΜΑΓΚΕΣ!

Εύχομαι ο Φερέιρα να βρεί σύντομα τις λύσεις στα προβλήματα της ομάδας, ο κόσμος έχει απαιτήσεις από την ομάδα αυτή, έχει απαιτήσεις για καλή ΜΠΑΛΑ και όχι για το πρωτάθλημα μόνο (ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός για εμάς).



Υ.Γ. 1 Με ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό που γίνεται με την ομάδα Βόλλει και η αδιαφορία που υπάρχει γενικότερα για τον ερασιτέχνη, θεωρώ πως θα ήταν ιδανικό από την πλευρά της ΠΑΕ τα πρόστιμα (για αρχή) από πειθαρχικά παραπτώματα που επιβάλει η ομάδα να πηγαίνουν στην ομάδα Βόλλει, μόνο με τα 50.000€ που έφαγε ο Γκοβού ξεπληρώνονται 1-2 μήνες τουλάχιστον.

Υ.Γ. 2 Όταν δεχτήκαμε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το ΟΑΚΑ στην επέτειο του Γρηγορόπουλου το θεώρησα αδικία γιατί ήταν ξεκάθαρος ο λόγος που ξεκίνησαν αυτά (άλλωστε με αυτή την λογική έπρεπε να τιμωρηθούμε και για όσα έγιναν εξω από την Βουλή), αλλά μετά από αυτά που έγιναν στην Τρίπολη πώς να το αποδείξεις…

Υ.Γ. 3 Όλοι στο κλειστό της Γλυφάδας απόψε για το παιχνίδι Champions League που δίνει η ομάδα. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ας την στήριξει ο κόσμους αφού δεν την στηρίζει κανένας άλλος…



 The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου