Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μεταγραφή ο… Γκοβού.


Έγινε τελικά αυτό που πίστευα και ο Γκοβού θα παραμείνει πράσινος, μετά την έλευση του Φερέιρα είχα την πίστη πως ίσως δοθεί μια ακόμα ευκαιρία στον Γάλλο και έτσι έγινε τελικά. Το σημαντικότερο γεγονός βέβαια για την αντιστροφή του κλίματος έχει να κάνει με την στάση του παίκτη (μέσο του μάνατζερ του) όπου συμφώνησε να μπουν ρήτρες στο συμβόλαιο και σε περίπτωση αθέτησης της συμφωνίας εκείνος να μην ζητήσεις αποζημίωση από την ομάδα (δηλαδή όλο το συμβόλαιο του). Αυτό από την μια διευκολύνει τον Παναθηναϊκό (γιατί όπως γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ) σε περίπτωση που πήγαινε η υπόθεση στο CAS κατά 90% ο παίκτης θα έπαιρνε όλο του το συμβόλαιο, από την άλλη αυτή είναι και μια πράξη μεταμέλειας που δείχνει πως ο παίκτης πράγματι θέλει να επιστρέψει.
Από αυτή την άποψη θεωρώ πως ίσως ο Γκοβού αποδειχτεί «μεταγραφή» αφού μέχρι τώρα οι περισσότεροι τον είχαν τελειωμένο, ενώ αγωνίστηκα ο Γάλλος μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα της ομάδας.
Αν όντως έχουμε ολοκληρωτική αγωνιστική επαναφορά του Γάλλου, μαζί με την επιστροφή των τραυματιών Λέτο και Νίνη τότε ίσως δούμε πίσω από τον Σισσε την τριάδα την οποία ήθελε να δημιουργήσει η ομάδα με βάση το πλάνο της. Μην ξεχνάμε πως ένα πολύ μεγάλο μέρος της κακής αγωνιστικής εικόνας που δείχνει ο Παναθηναϊκός οφείλεται και σε αυτό. Επίσης οι παίκτες που προορίζονταν για ρεζέρβες (Χριστοδουλόπουλος, Γκαρσία, Μαρίνος, Καρα) παίζουν βασικοί και έτσι φαίνεται πως η ομάδα δεν έχει ούτε πάγκο. Αλήθεια ποια ομάδα που θα είχε χάσει και του τρεις βασικούς της μέσους θα είχε άλλους τρείς καλούς πίσω από αυτούς που ήδη τους αντικαθιστούν;

Ο κόσμος δεν ήθελε με τίποτα να φύγει ο Γκοβού διότι κακά τα ψέματα, δεν περνάνε κάθε μέρα τέτοιοι παίκτες από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από το πρωτάθλημα μας, μακάρι όντως να συνετιστεί και να δούμε τον Γκοβού που θαυμάζαμε μόλις πέρσι στους «16» του Champions League απέναντι στην Ρεάλ.

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου