Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Προσπάθησε για ένα ημίχρονο και η ήττα ήρθε εύκολα.



Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το χθεσινό παιχνίδι, όταν παίζεις απέναντι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ όσο καλά και αν παίξεις θα ηττηθείς, το να μιλήσω για Playstation και για το τι παίκτες έχει η Μπαρτσελόνα είναι περιττό, όσοι βλέπουν μπάλα ξέρουν για τι ομάδα μιλάμε. Συνοπτικά να πω απλά πως παρότι το ημίχρονο έληξε 0-1 η ομάδα προσπάθησε αρκετά κλείνοντας (όσο μπορούσε) τους χώρους προς την εστία του Τζόρβα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως απογοητευμένη και χωρίς να πιστεύει σε κάτι πέρα από την ήττα χάλασε ακόμα περισσότερο την εικόνα της και το σκορ διαμορφώθηκε πολύ εύκολα στο 0-3παρότι η Μπαρτσελόνα χαλάρωσε. Το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να πάρεις κάποια πράγματα από αυτό το παιχνίδι, αυτό που είδα εγώ είναι πως ο Παναθηναϊκός το πάλεψε για ένα ημίχρονο, ο Φερέιρα είχε στήσει καλύτερα την ομάδα από ότι είχε γίνει στο Καμπ Νοου με τον Νιόπλια, οι γραμμές ήταν ποιο κοντά και κάθε παίκτης διατηρούσε την θέση του, ως εκεί όμως.
Από εδώ και πέρα περιμένω να δω τι θα μπορέσει να δώσει ο Πορτογάλος στην ομάδα και πως θα μπορέσει να της αλλάξει τελείως αγωνιστικό πρόσωπο.


Υ.Γ.1 Επειδή άκουσα πολλούς (όχι από φίλους του Παναθηναϊκού) να σχολιάζουν το ρόστερ της ομάδας και το πόσο κακοί είναι ορισμένοι παίκτες. Δηλαδή έβγαλαν τα συμπεράσματα τους κάνοντας σύγκριση με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και το διαπίστωσαν αυτό; Θα το χαρακτήριζα το λιγότερο ανόητο (για να μην πω κάτι χειρότερο) αυτό…
Σίγουρα οι Πράσινοι χρειάζονται ενίσχυση (καμία αντίρρηση) αλλά το να γίνεται μια τέτοια διαπίστωση σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Υ.Γ.2 Παρότι υποστηρίζω Ρεάλ και βλέπω πως έχει κάνει άλματα προόδου με τον Μουρίνιο στον πάγκο πρέπει να παραδεχτώ πως αυτή την στιγμή η Μπαρτσελόνα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, απλά παρακολουθεί άλλο άθλημα…

The Researcher

1 σχόλιο:

  1. Ο παναθηναικος την έκανε να φαίνεται ομάδα playstation με την ανυπαρξία του. Γιατί δεν έπαιξε η μπαρτσα την ίδια μπάλα με κοπεγχάγη κ ρουμπιν δηλαδή; Γιατί αυτές την κοντραραν ενώ ο ΠΑΟ ήταν... ομαδουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή