Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Συγνώμη αλλά αυτό είναι πρόκληση!



Υπάρχει ένα γεγονός που συνέβη πριν από μερικές μέρες αλλά δυστυχώς είδα απλά κάποιες αναφορές σε αυτό σαν είδηση και τίποτε άλλο. Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ.Πατέρας έκανε πράξη μια υπόσχεση που είχε δώσει στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και αυτή ήταν πως αν ο ίδιος καθιερωθεί στην 11άδα της ομάδας τότε εκείνος θα του αγοράσει ένα αυτοκίνητο! Η είδηση αυτή (εφόσον βέβαια είναι αλήθεια και πρέπει να είναι αλήθεια γιατί το διάβασα σε 2-3 sites) έσκασε σαν βόμβα στο μυαλό μου, δεν μπορούσα να πιστέψω πως έγινε κάτι τέτοιο. Αν από την πλευρά του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν δημιουργείτε θέμα με αυτή την ειδική μεταχείριση (δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο κακομαθαίνετε έτσι ένας παίκτης), τότε εντάξει, άλλωστε είναι δικό τους θέμα. Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα, αυτό του τμήματος Βόλεϊ. Είναι δυνατόν η ομάδα αυτή (μιλάμε για το τρίτο κατά σειρά εμπορικότερο άθλημα του συλλόγου) να αιμορραγεί καθημερινά, να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, ο προπονητής να είναι έτοιμος να φύγει και ενώ είδη ένας παίκτης αποχαιρέτησε πριν από αγώνα Champions League και να μην υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει μια βοήθεια σε αυτό το τμήμα; Ενώ από την άλλη να χαρίζονται αυτοκίνητα (αξίας 35.000€-37.000€) με των οποίων τα χρήματα θα μπορούσαν να καλυφθούν άνετα μισθοί 2-3 μηνών (ίσως και παραπάνω) όχι ενός παίκτη αλλά της ομάδας ολόκληρης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει βοήθεια σε αυτό το τμήμα από κανέναν; Δεν μιλάω να έρθει κάποιος να ρίξει χρήμα και να επενδύσει σε ένα άθλημα που δυστυχώς δεν είναι εμπορικό, αλλά να βοηθήσει κάποιος ώστε να μπορέσει απλά να…λειτουργήσει το τμήμα.
Ο Κύριος Καζάζης και οι παίκτες είναι πραγματικά ήρωες, απλήρωτοι εδώ και μήνες και όμως το παλεύουν καθημερινά να σώσουν ότι μπορούν από την ομάδα και την αξιοπρέπεια τους.

Υ.Γ.1 Δεν νομίζω πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται έξτρα κίνητρο για να κάνουν αυτό για το οποίο είδη πληρώνονται αδρά κύριε Πατέρα.

Υ.Γ.2 Αλήθεια που πήγαν όλοι αυτοί οι Παναθηναικάρες; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ;

Υ.Γ.3 Και όμως αυτή η ομάδα, με τα τόσα προβλήματα που έχει, έχασε 2-3 από την Δυναμό Μόσχας για το Champions League, μιλάμε για ΑΘΛΟ!... Μπράβο Μάγκες…

The Researcher

1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα αν θυμάσαι ο Πατέρας του είχε αγοράσει και ένα τζιπ audi όταν πρωτοήρθε! Μιλάμε για χοντρές μαλακίες τις διοίκησης... Τι να πρωτογράψουμε για τα λάθη :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή