Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010









Επιτελους ο Νιοπλιας αρχιζει και σκεφτεται ποδοσφαιρικα, βαζοντας στην ακρη τις απαιτησεις των ποδοσφαιριστων/μανατζαρεων/διοικησεις/κοσμου. Από ότι διαβαζω από τα ρεπορταζ της ομαδας ο Νιοπλιας σκεφτεται να παραταξει την ομαδα με 3στοπερ, εγω πριν καν δω το αποτελεσμα θα του πω χιλια μπραβο, επιτελους παιζει και ο Νιοπλιας στο παιχνιδι. Και επειδη το αποτελεσμα είναι κατι που εξαρταται από πολλους ασταθμητους παραγοντες, πιστευω ότι ο Νιοπλιας τουλαχιστον εχει διαβασει πολύ καλα όχι μονο το παιχνιδι αλλα και την χρονικη συγκηρια που αυτό γινεται. Παμε λοιπον ο Παναθηναϊκος με 8 παιχνιδια επισημα στα ποδια του, με μια ελλειπη καλοκαιρινη προετοιμασια, με πολλες απουσιες κυριως στο επιθετικο κομματι και κυριως χωρις τον κυματοθραυστη του (Ζιλμπερτο) καλειται στο ξεκινημα (2ο παιχνιδι) μιας 5αδας αγωνων φωτια να παρει οπωσδηποτε την νικη απεναντι σε μια ομαδα με τα περισσοτερα τρεξιματα στο Champions League, ποιοτικη και κυριως σε φουλ ρυθμο (καθως το ρωσικο πρωταθλημα είναι ηδη στο 2ο μισο του). Ο Παναθηναϊκος λοιπον αυριο δεν θα παιξει για να βγαλει ματια (αν του κατσει θα το κανει), θα παιξει για να κερδισει εστω και με μισο μηδεν, και επειδη η ομαδα δεν είναι ετοιμη σωματικα να ανταπεξελθει σε συνθηκες φουλ πιεσης στον αντιπαλο, φανταζομαι ότι θα προσπαθησει να παγωσει το παιχνιδι(ακομα και να δωσει χωρο σοτυς Ρωσσους να ανεβουν) και να χτυπησει στην κοντρα με τον ταχυτατο Σισσε (εικονα παιχνιδιου με Ρομα στο Ολιμπικο). Ελπιζω να δικαιωθει ο Νιοπλιας για αυτή του την επιλογη, αλλωστε είναι ένα συστημα που εχει οδηγησει τον ΠΑΟ πολύ ψηλα στην Ευρωπη και εχει αφησει την δικη του σφραγιδα. Ακομα και αν δεν δικαιωθει εγω χαιρομαι που ο Νιοπλιας εχει αρχισει και μπαινει στο παιχνιδι.



Υ.Γ.1 Δεν ξερω όμως τι είναι καλυτερο να παιξει διπλα στον Σιμαο, ενας κουρασμενος αλλα εμπειροτατος Κατσουρανης ή ενας ξεκουραστος πλην όμως απειρος Πλεσι…?
Υ.Γ.2 Εγω θα εβαζα τον Καραγκουνη διπλα στον Σιμαο παντως και τον Γκαρσια ή τον Νινη πισω από τον Σισσε.
Υ.Γ.3 Εγω και ο Researcher ψαχνουμε pub με καλη μπυρα στα περιξ του Αμαρουσιου, για να διαλογιστουμε με την συντροφια μιας ή και δυο Weiss πριν τον αγωνα, οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη.
Υ.Γ.4 Και για να μην ξεχνιομαστε ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ….τα υπολοιπα τα ξερετε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου