Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010



Καλημερα προβατακια μου…

Εγινε λοιπον και ο αγιασμος της ομαδας μπασκετ του ΟΣΦΠ και η παρουσιαση, και φυσικα εγιναν και καποιες δηλωσεις…Ας δουμε λοιπον τι ειπαν οι πρωταγωνιστες…
Ο Φραγκοφονουλης μας λεει ποσο ωραια περναει στην καινουρια του ομαδα, ποσο κοντα είναι οι προεδροι, ποσο καλος παππους είναι ο Ιβκοβιτς και αλλα τετοια χαριτωμενα…Βασιλακη όταν θα αρχισουν να ερχονται οι σφαλιαρες να δω τι θα λες…δηλαδη σου ειχαν φερθει ασχημα οι Γιαννακοπουλοι και ο Ζοτς αχαριστε ε?
Παμε στον Μπουρουσαρο…Θα παρει λεει τηλεφωνο τον Βασιλακοπουλο να του πει τι του ελεγε ο Τανατζης στον 3ο τελικο των play-off…επειδη σας τρωει η αγωνια εδώ στο Sport Lab θα σας αποκαλυψουμε τον διαλογο Τανατζη με τον Ten Days

Ten Days: Πως τα βλεπεις Ref..?

Ref: Πώς να τα δω ρε Γιανναρε και 10μερες να παιζατε αυτους εδώ δεν τους κερδιζετε είναι σε αγρια κατασταση
παρεμβαση 10Days: Γιατι με ειρωνευεσε…?(προφανως για το 10μερες)

Ref: Δεν σε ειρωνευομαι ρε Γιανναρε, απλα με το μπασκετ που παιζουν αυτοι και με αυτό που παιζετε εσεις και να εφευγαν από το γηπεδο και να μενατε μονοι σας παλι δεν κερδιζετε…

Καπου εκει ο αστικος μυθος λεει ότι ο 10Days τα εχωσε στον coachς Μπαναωτη…

Παμε τωρα στον κανω διακοπες κάθε καλοκαιρι για να σηκωσω κουπες το επομενο αλλα παλι σε διακοπες καταληγω Τεο Παπαλουκα…θελει λεει επαναληψη του 1997…απλα θα του πω ότι για να γινει αυτό θα πρεπει να παει σε μονιμες διακοπες ο πελατακος…αντε!!!
Παμε τωρα στα προεδρια που ευτυχως δεν θελησαν να μας στερησουν την ευχαριστηση να τους ‘’αγαπησουμε’’ και φετος και δεν πραγματοποιησαν την απειλη τους για μετακομιση στην αδριατικη λιγκα…Στα πολλα που ειπαν λοιπον τα προεδρια σημειωσα τα εξης εχουμε λενε την ζωντανη ιστορια της προπονητικης του μπασκετ , τωρα ποσο ζωντανος είναι ο γερο-Ντουντα είναι αλλου παπα-Ευαγγελιο, αλλα αν ο Ντουντα είναι η ιστορια του Μπασκετ…ε Sorry τοτε ο Ζοτς είναι το ΜΠΑΣΚΕΤ!
Ο Σπανουλης είναι η μεγαλυτερη μεταγραφη της Ευρωπης για φετος και ηρθε στον ΟΣΦΠ για να κατακτησει τιτλους ειπαν τα αδερφια…αχαχχααχαχαχχααχχα, δηλαδη ο Σατο με διπλασια στατιστικα νουμερα σε ολους τους τομεις εκτος των λαθων από τον Φραγκοφονουλη τι ηταν…? Καλα το άλλο ότι εφυγε από την ομαδα εγγυηση των τιτλων, τον δυναστη του μπασκετ τον αιωνιο αυτοκρατορα για να παει στου αιωνιους loosers για να κατακτησει τιτλους αυτό είναι ισως το ανεκδοτο της χρονιας και όχι η μεταγραφη της χρονιας!
Ειπαν τα γουρλοματικα αδερφια επισης ότι περυσι ειχαν την μεικτη κοσμου και λογω του ‘’πως’’ διεξαγεται το ελληνικο πρωταθλημα δεν το κατεκτησαν, μεικτη κοσμου το καθυστερημενο, ο κανω διακοπες, ο 10Days, ο Αφανας και ο Καρτολινας…προφανως ανωτεροι ή τουλαχιστον ισαξιοι με τους Kobe Bryant, Lebron James, Kevin Duranta, Tim Duncan και Dwight Howard…απορω πως δεν τους εχουν καλεσει ακομα στο NBA!!!
Ζητησαν επισης τα αδερφακια να προστατευσουν οι Γιαννκοπουλοι την ομαδα τους στο ΟΑΚΑ, όπως εκαναν αυτοι στο Σεφ…χαχαχχααχχαχααχαχαχ!!!! Οι Γιαννακοπουλοι, κυριοι Αγγελοπουλοι θα προστατευσουν πανω από όλα την ομαδα τους καταλαβατε…? Κοιταχτε να κανετε και εσεις το ιδιο και μην ριχνετε ευθυνες στην αστυνομια!!!
Παντως οι δηλωσεις τους προκαλουν οσο γελιο προκαλει και η αξιοθρηνητη ομαδα τους εντος παρκε.


Υ.Γ. Εάν το χτεσινο αποτελεσμα Μπαρτσα-Λεικερς (νικη Μπαρτσα) δεν ηταν για επικοινωνιακους λογους, τοτε ας κανουν την απονομη της Ευρωλιγκας από τωρα, αυτά ελπιζω να τα βλεπουν τα αδερφια και να ενισχυσουν την ομαδα στην περιφερεια με 1-2 παικτες αξιας Παναθηναϊκου αμεσα, εκτος και αν εχουν διαγραψει την Ευρωπη από τωρα (λογω και διεξαγωγης στην Βαρκελωνη).


Με σεβασμο ο ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ PUNISHER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου