Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ε, όχι να μιλάει και ο Ποντίκης!



Εκεί που νομίζεις πως τα έχεις ακούσει όλα τον τελευταίο καιρό, τα παράπονα των ομάδων, την γκρίνια των παραγόντων, τις φωνές των οπαδών ακόμα και την συγνώμη των διαιτητών, έρχεται ο ΚΥΡΙΩΣ Ποντίκης και σκάει την βόμβα! Δηλώνει με θράσος λοιπόν πως «Είναι προκλητικό να μιλούν για την διαιτησία Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός». Μάλιστα, αφού το λέει αυτό ένας διαιτητής όπου το ήθος του κόσμησε τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια κάτι θα ξέρει.

Στα σοβαρά όμως τώρα, θα μας τρελάνετε κύριε Ποντίκη; Στην συνέντευξη σας στην «Καθημερινή την Κυριακής» είχατε δηλώσει «Ή είσαι μαζί τους ή δεν είσαι. Απλά πράγματα... Και τώρα το ίδιο γίνεται. Ή είσαι με τον Γκαγκάτση και παίζεις ή δεν είσαι με τον Γκαγκάτση και δεν παίζεις. Εχεις δει πολλούς διαιτητές να είναι στους πίνακες από ενώσεις που δεν ψηφίζουν Γκαγκάτση; Πάντα έτσι γίνεται.» και τώρα τολμάτε να βάζετε στο ίδιο καζάνι τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναικό; για ποιο λόγο; επειδή οι «Κόκκινοι» πήραν 13 πρωταθλήματα και ο Παναθηναικός 1; Ή μήπως για τις καλές σχέσεις που είχε ο Παναθηναϊκός με τον Γκαγκάτση. Οι Πράσινοι δεν έπερναν ούτε τα «ψίχουλα» τόσα χρόνια, είχαν υπέρ τους κάποια σφυρίγματα με αντιπάλους μικρότερες ομάδες (ακόμα και αν δεν ήθελε όμως κάποιος να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό με υποδεέστερες ομάδες, αυτό θα συνέβαινε).

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, έχουμε φτάσει στο σημείο άνθρωποι να παραδέχονται ότι έκλεψαν και παρόλα αυτά να είναι ακόμα έξω, ή ακόμα χειρότερα, να παρουσιάζονται σαν «ήρωες πολέμου» από τις εφημερίδες όπως ο Ποντίκης ας πούμε, επειδή μετά από χρόνια εμφανίστηκε «μετανιωμένος» να ομολογίσει πως τα «πήρε» και πως δεν είχε άλλη επιλογή! Ας το έκανε λοιπόν όταν τα έπαιρνε όχι τώρα…

Είναι εύκολο (και λογικό) να κατηγορίσεις τους δύο «Αιώνιους» για εύνοια, πρέπει όμως  να ζυγίσεις τα πράγματα πρώτα, αλλιώς γίνεσαι γελοίος! 


Υ.Γ. 1 Και αν δεν θέλετε κάποιοι να συζητήσουμε μόνο για αυτά τα 15 χρόνια της «Παράγκας» μπορούμε να ανατρέξουμε και ποιο πίσω από τότε που ανέλαβαν οι Βαρδινογιάννιδες και μέχρι σήμερα έχουν απολογισμό 6 πρωταθλήματα σε 30 χρόνια. Τα σήκωσαν όλα οι άνθρωποι…



Υ.Γ. 2 Το όνομα Ποντίκης για διαιτητής ήταν τυχαίο λέτε; Δεν νομίζω…


The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου