Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τραγικός ο Παναθηναϊκός, όαση Σισσε και Γκαρσία!




Δεν μπορώ να εντοπίσω τι φταίει στην μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, πάντως όλοι έχουν ευθύνη για τις κάκιστες αυτές εμφανίσεις. Οι παίκτες δεν έχουν σε καμία περίπτωση την φρεσκάδα, την ενέργεια και την ένταση στο τρέξιμο τους σε σχέση με πέρσι, αλλά από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν το πάθος που πρέπει να έχει κανείς για να γυρίζει τέτοια παιχνίδια. Το πάθος δεν στο δίνει κανένας προπονητής, είτε το έχεις είτε όχι.

Ο Τζόρβας έσωσε πολλά κυρίως στο 2-1, δεν νομίζω ότι ευθύνεται στο πρώτο γκολ αφού καθαρά ο (κακός χθες) Μπουμσόνγκ χάνει τον παίκτη του που είναι και ο μοναδικός ψηλός της Καβάλας! Το ίδιο έκανε και ο Καντέ που έχασε την μονομαχία από τον πιο αργό και υπέρβαρο Νταρσβιλ. Η μη χρησιμοποίηση του Ιωαννίδη είναι η μοναδική μου ένσταση στις επιλογές του Νιόπλια αφού αυτόν τον παίκτη τον πήρε για back up του Σπυρόπουλου και αν δεν μπορεί να παίξει με την Καβάλα τότε πού θα παίξει; Η χρησιμοποίηση του Βύντρα στα αριστερά είναι λάθος αφού με την περιορισμένη τεχνική του οδηγείται συνεχώς σε λάθη. Ο Μαρίνος αντικαταστάθηκε λόγω του ότι έπρεπε να μείνει ο Βύντρα στην 11άδα, όταν όμως χρειάζεσαι γκολ και πρέπει να δημιουργήσεις φάσεις από τα πλάγια δεν επιλέγεις τον Βύντρα. Στα χαφ πιστεύω πως ο Ζιλμπέρτο χρειάζεται ανάσες μέχρι να επανέλθει στα περσινά επίπεδα - και θα επανέλθει είναι σίγουρο- εξάλλου η καραμέλα του ότι είναι 35 χρονών ισχύει μόνο στην Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν υφίσταται για παίκτες επιπέδου Ζιλμπέρτο!
Ο Λέτο συνέχισε τις κακές εμφανίσεις με εξαίρεση το τελευταίο 20λεπτο που μπήκε ο Ιωαννίδης και μπόρεσε να συνδυαστεί με κάποιον που και η άμυνα της Καβάλας υπολόγιζε σαν κίνδυνο, τυχαίο; Δεν νομίζω! Ο Γκοβού έδειξε λίγα πράγματα και χρειάζεται λίγο καιρό ακόμα με την ομάδα αφού έχει αγωνιστεί μόλις 4 επίσημα παιχνίδια. Ο Καραγκούνης παίζει όπως πάντα με ψυχή αλλά αυτό δεν φτάνει πλέον γιατί δεν έχει καθόλου τρεξίματα και κουβαλάει την μπάλα καθυστερώντας την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Νίνης είχε κάποια καλά διαστήματα όπως την πάσα στο γκολ, ένα καλό σουτ και δυο-τρεις μεταβιβάσεις, αλλά μέχρι εκεί. Για το τέλος άφησα τους δύο διακριθέντες, τον Σισσε όπου δεν έχω πολλά να πω αφού το πάθος του για ΚΑΘΕ παιχνίδι πρέπει να είναι οδηγός για όλους! Αλλά και τον Λουίς Γκαρσία που είναι από τους τρείς πιο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της ομάδας και δεν θα αργήσει να πάρει φανέλα βασικού, θα το είχε κάνει ήδη αν είχε φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Οι αλλαγές του Νιόπλια ήταν σωστές κατά την προσωπική μου άποψη, αφού βάζοντας τον Ιωαννίδη ήθελε να παίξει πιο ορθολογικά με καθαρόαιμα μπακ στις θέσεις τους από τις σωστές πλευρές, όπως και του Κατσουράνη αφού γύρισε πίσω τον Ζιλμπέρτο για να έχει έναν ακόμα παίκτη που να μπορεί να κάνει παιχνίδι.


Υ.Γ. 1 Η ομάδα δεν είναι σίγουρα στα ίδια επίπεδα φυσικής κατάστασης με πέρσι, αλλά μην τα ρίχνουμε όλα εκεί.

Υ.Γ. 2 Μπράβο στην ομάδα που δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πέναλτι του Ντουγκλάο στον Νινη (με το σκορ στο 2-1 στο55’), διότι πρώτα πρέπει να βλέπεις να χάλια σου και να κοιτάς πως θα τα διορθώσεις και όχι να ψάχνεις για δικαιολογίες όπως κάνουν άλλοι!

Υ.Γ. 3 Αναμένω με αγωνία τις δηλώσεις του προέδρου της Super League για το ματς του Παναθηναϊκού και της Λάρισας.


The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου