Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Απαραίτητη η επιστροφή Εμπεν αλλά…




Δεν γνωρίζω αν η ομάδα έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αυτό το ξέρουν καλύτερα ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο. Η ομάδα όντως στο σύνολο των παικτών έδειξε σαν να της έλειπαν ανάσες και οι παίκτες να ήταν ένα κλικ πίσω σε κάθε φάση. Προσέξτε δεν μιλάω για ταχύτητα, αφού ότι φυσική κατάσταση και να έχεις τους παίκτες της Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολα τους σταματάς. Θέλω να πω πως σε κάθε μαρκάρισμα οι παίκτες ξεκινούσαν σε λάθος χρόνο, δεν είχαν διάρκεια στο μαρκάρισμα τους και γενικά μου έδιναν την εντύπωση πως ήταν δεμένοι με…βαράκια.
Ο Ολλανδός είχε κάνει καταπληκτική δουλεία στον τομέα της φυσικής κατάστασης και τα δύο χρόνια που ήταν στην ομάδα, θυμάμαι ότι οι παίκτες έτρεχαν στον ίδιο ρυθμό και ένταση όλο το 90λεπτο, ενώ τραυματισμούς η ομάδα είχε ελάχιστους. Η επιστροφή του είναι επιβεβλημένη αν και δεν θα μπορέσει να αλλάξει πολλά πράγματα αν δεν έχει γίνει σωστή προετοιμασία. Το 80% της φυσικής κατάστασης χτίζεται στην προετοιμασία και δεν επανακτάτε αυτό στην μέση της σεζόν, μπορεί να καταφέρει να βελτιώσει κάποια πράγματα αλλά η ομάδα δεν θα έχει την ίδια εικόνα με πέρσι.

Μεγαλύτερο λάθος από αυτό δεν θα μπορούσε να κάνει η προηγούμενη διοίκηση, έκανε περικοπές εκεί που δεν έπρεπε και έτσι δεν προστάτευσε την επένδυση της, μεγάλο λάθος!


Υ.Γ.1 Στην ΑΕΚ είχαν πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς με τον Κέζος, και το γνώριζαν όσοι συμφώνησαν να έρθει.

Υ.Γ.2 Το λάθος δεν είναι ότι τον πρότεινε ο Κατσουράνης, το λάθος είναι ότι τον προσέλαβαν αυτοί που είχαν την αρμοδιότητα για αυτό!

The Researcher


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου