Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πατέρας επέστρεψε, μαζί και η ηρεμία.



Η πολύμετοχικότητα ζει λοιπόν. Αυτό μας ανακοίνωσαν μέσω του Ανδρέα Βγενόπουλου οι μέτοχοι της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως έχω κάποια αναπάντητα ερωτήματα αλλά και κάποιες επιφυλάξεις για το αν θα αντέξει αυτή η προφορική συμφωνία μέχρι τον Μάιο. Σε όλες τις συμφωνίες άλλωστε όλα είναι ρευστά αν δεν πέσουν οι υπογραφές, πόσο μάλιστα η υπόθεση αυτή που έχει περάσει από χίλια κύματα.
Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας μας τα εξήγησαν, αν και να υπάρχει κάτι άλλο από πίσω δεν πρόκειται να το μάθουμε. Πάντως το βασικότερο θέμα που μας καίει έχει να κάνει με το γιατί δεν δέχτηκαν την δωρεά των μετοχών τώρα για να κλείσει η υπόθεση και να τελειώνουμε. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με την εφορία αφού θα έπρεπε να πληρωθεί στο δημόσιο ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. για την μεταβίβαση αυτή, ποσό πολύ σημαντικό όπου θα καλύψει άλλες ανάγκες.
Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι η επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία και μαζί του η ηρεμία στην ομάδα. Ο μεγαλύτερος εχθρός της ομάδας φέτος θα ήταν η εσωστρέφεια και ειδικά η κόντρα του κόσμου με τον Τζίγγερ κάτι που θα αποφευχθεί (πιθανότατα) με την παρουσία του Πατέρα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλό ρόστερ και αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία για να μπορέσει να βγάλει αυτά που μπορεί στο γήπεδο. Αυτή η ηρεμία από την παρουσία του πατέρα λοιπόν είναι το μεγαλύτερο κέρδος μέχρι στιγμής από την χθεσινή συνάντηση, το τι θα γίνει τον Μάιο δεν γνωρίζω αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία της ομάδας.


Υ.Γ.1 Η χαρά των φίλων του Παναθηναϊκού ήταν πολύ μεγάλη χτες, με εξαίρεση την εφημερίδα «Πράσινη»…Τώρα αν αυτοί θέλουν το καλό της ομάδας ή όχι κρίνετε το εσείς!

Υ.Γ.2 Σύμφωνα με την «Πράσινη» είναι κακό να γλυτώνεις 6 εκατ. από την μεταβίβαση τα οποία μπορούν να επενδυθούν σε μεταγραφές του χρόνο. Εντάξει κάτι πρέπει να γράψουν αλλά όχι και έτσι!

Υ.Γ.3 Την ευκαιρία του την είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (μαζί με τον Πατέρα του φυσικά) να πάρει εκείνος το 25%, οπότε τώρα δεν έχει δικαίωμα να επιτίθεται σε κανέναν!



The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου