Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Το κόμπλεξ… ξεκίνησε τα επεισόδια!

Δεν συνηθίζω να γράφω αμέσως μετά από ένα γεγονός όπως αυτό του ΟΑΚΑ προχθές το βράδυ, προτιμώ να ηρεμήσω και να δω τα πράγματα πιο καθαρά και αντικειμενικά. Διαπίστωσα όμως πως το συμπέρασμα που έβγαλα μερικά δευτερόλεπτα αφού είδα δύο, τρείς φορές το video των επεισοδίων δεν διαφέρει καθόλου από την τελική μου άποψη στο θέμα.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο Σέρβος βιαιοπράγησε κατά του Φώτση και εκείνος ανταπέδωσε το χτύπημα, όσο για τους υπόλοιπους, άλλοι μπήκαν απλά στην μάχη για να χωρίσουν και άλλοι για να… «ρίξουν». Ξεχνώντας (προς στιγμήν) το τι έκανε ο Τεόντοσιτς –ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ύπουλα χτυπήματα- θα μπορούσα να πω πως και για τον Φώτση ήταν λάθος που ανταπέδωσε, ότι είναι αρχηγός της Εθνικής, ότι πρέπει να δίνει το σωστό παράδειγμα και άλλα τέτοια ρομαντικά. Θα ρωτήσω όμως κάτι, πόσοι από εσάς θα δεχόσασταν (αρχικά) ένα πολύ ύπουλο χτύπημα (σε επικίνδυνη «περιοχή» μάλιστα) και αφού κάνατε παρατηρήσεις (ή και ύβρεις ακόμα, έχοντας κάθε δικαίωμα), δεχόσασταν ένα ακόμα χτύπημα στο πρόσωπο και μάλιστα εν ψυχρώ, δεν θα αντιδρούσατε; Την απάντηση την γνωρίζεται...
Ο Σέρβος του Ολυμπιακού έδειξε ξεκάθαρα τον κομπλεξισμό του για μια ακόμα φορά, (επειδή τα video με παρόμοια χτυπήματα του υπάρχουν και τα είδαμε όλοι πλέον) έχω καταλάβει πως καταφεύγει σε τέτοιου είδους χτυπήματα για να εκνευρίσει τους αντιπάλους του και αυτό το κάνουν κυρίως οι παίκτες που νιώθουν (αλλά και είναι) κατώτεροι από τον αντίπαλο τους και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να τον αντιμετωπίσουν. Ο Σέρβος επαναλαμβάνω ξανά, έδειξε καθαρά το κόμπλεξ του αφού αμέσως μετά το Ντιρέκτ στον Φώτση έτρεξε να πιάσει τον Σχορτσιανίτη για να μην εμπλακεί λες και έπαιζε Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός και ήθελε να προστατέψει τον συμπαίκτη του.

Δυστυχώς στο παιχνίδι αυτό μπήκε και ένας νέος, ο Κέσελι ο οποίος δεν μπορώ να καταλάβω πότε πρόλαβε να νιώσει…«αδικημένος», ή μήπως θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι επέλεξε να βαρέσει τον Τσαρτσαρή; Επίσης παρακολουθώ εδώ και μερικές μέρες τις δηλώσεις του Ιβκοβιτς ο οποίος φαίνεται πως έχει μπει σε μία διαδικασία που μόνο κακό μπορεί να κάνει στο όνομα του, διότι άρχισε να ασχολείται με τους διαιτητές από τα φιλικά, και να γίνεται πολλές φορές γραφικός και εριστικός (όταν δίνεις τα γυαλιά σου στον διαιτητή σε φιλικό αγώνα, σε επίσημο τι θα κάνεις δηλαδή;) πριν καν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες. Η όλη στάση και οι δηλώσεις του Σέρβου δείχνουν ενοχή σε αντίθεση με τον Καζλάουσκας που τα είπε έξω από τα δόντια. Μπράβο στους διεθνείς (και ιδιαίτερα σε Μπουρούση και Σχορτσιανίτη) που συμπεριφέρθηκαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων σαν παίκτες της Εθνικής και όχι των συλλόγων τους.



Υ.Γ. 1 Πολλοί υμνούν τον αθλητή Τεόντοσιτς (εγώ πάντως αμφιβάλω πολύ) αλλά πόσοι (πλέον) τον άνθρωπο Τεόντοσιτς;



Υ.Γ. 2 Αλήθεια υπάρχουν ακόμα φίλαθλοι (ακόμα και ολυμπιακοί) που ρίχνουν το φταίξιμο στον Διαμαντίδη για εκείνο το φτύσιμο;



                                                                                                                                           The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου