Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ταιριάζει πιο πολύ ο Boumsong με Κατσούρ!

Από ότι δείχνουν τα πράγματα ο Boumsong θα είναι ο εκλεκτός για την θέση του κεντρικού αμυντικού, το λεγόμενο Hummer που εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί να πάρει ο Παναθηναϊκός, επιτέλους αποκτάτε.

Οι σκέψεις μου για αυτόν τον παίκτη είναι θετικές εκ πρώτης όψεως, μάλιστα μετά τους τρείς πρώτους στόχους που χάθηκαν (Gallas, Cris και Marchena), από τα δεύτερα ονόματα που είχαν ακουστεί (από την αρχή του καλοκαιριού κιόλας) ο Boumsong ήταν στις επιλογές μου μαζί με τον Onyewou της Μίλαν. Μάλιστα είχα γράψει πρόσφατα πως μαζί με τον Gallas ο Κατσούρ θα έκαναν πολύ καλό δίδυμο, λόγο της καλής τεχνικής κατάρτισης που διαθέτουν και οι δύο, από την άλλη όμως ίσως υπήρχε πρόβλημα στο ψηλό παιχνίδι. Ο Γάλλος διαθέτει ύψος (1,90), είναι πολύ δυνατός, όχι ιδιαίτερα γρήγορος αλλά ούτε αργός για την σωματοδομή του, έτσι με την τοποθέτηση του Κατσουράνη δίπλα του οι πράσινοι μπορούν να έχουν ένα παίκτη πιο δημιουργικό, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, όπου μπορεί να ξεκινάει την ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα. Πάντα θεωρούσα άλλωστε ιδανικό αμυντικό δίδυμο έναν «ψηλό» και ένα «κοντό» με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο κάθε ένας.

Το αν θα παίξουν μαζί και αν θα ταιριάξουν ο χρόνος θα δείξει, ας περιμένουμε όμως πρώτα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και αργότερα θα έχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα να αναλύσουμε, πολύ περισσότερο μάλιστα με την προσθήκη ενός μέσου και ενός ακόμα επιθετικού (μετά την πώληση του Ρουκάβινα).



Υ.Γ. 1 Είναι αλήθεια πως ο κόσμος δεν είναι πολύ θετικός για την μεταγραφή του Boumsong και είναι λογικό όταν ο πήχης έχει ανέβει ψηλά με τους Gallas και Cris. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως, ο Παναθηναϊκός τέτοιο παίκτη δεν έχει στην άμυνα.

Υ.Γ. 2 Το λάθος της μεταγραφής του αμυντικού είναι καθαρά επικοινωνιακό και ευθύνεται η διοίκηση, γιατί όταν δίνεις Maximum 1,5 εκατ. δεν πρέπει να συζητάς για παίκτες τύπου Gallas, Cris και Marchena.


                                                                                                                                           The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου