Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πείτε την αλήθεια επιτέλους.

Διαβάζω κάθε μέρα εφημερίδες με αναμασημένες ειδήσεις για τους υποψήφιους Killers, συνέχεια γράφουν τα ίδια και τα ιδια ονόματα, λες και κάνουν copy paste τα άρθρα τους και τα βάζουν κάθε μέρα στα πρωτοσέλιδα. Όλο αυτό τον καιρό λίγοι είναι αυτοί που τόνισαν κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει όσον αφορά τους τρείς βασικούς υποψήφιους αμυντικούς για τους οποίους κινείται ο Παναθηναϊκός. Με βάση τα δεδομένα που έχουμε, οι Πράσινοι έχουν κάνει προτάσεις στους τρείς βασικούς υποψήφιους Γκαλάς, Κρις και Μαρτσένα.

Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του να αγωνιστεί στην Ελλάδα και το έχει δηλώσει από τις πρώτες μέρες τον επαφών με τον Παναθηναικό. Παρόλαυτά ο παίκτης μένει στο προσκήνιο απλά επειδή δεν έχει κλείσει ακόμα κάπου.


Από την άλλη υπάρχει η περίπτωση του Κρίς στον οποίο ναι μεν έχει γίνει σοβαρή πρόταση με αυξημένες απολαβές από ότι προβλέπει το συμβόλαιο του με την Λιον όπως επίσης και τριετές συμβόλαιο, πράγμα πολύ συμαντικό για τον παίκτης αφού είναι πλέον 33. Κανείς όμως δεν στέκεται στο γεγονός πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο; Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού είναι λογικό πως η Λιόν δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει έτσι, σίγουρα κάποιο ποσό θα ζητήσει από τον Παναθηναικό για να τον αφήσει ελεύθερο και από ότι ξέρουμε οι Πράσινοι δεν είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν για να αγοράσουν τον παίκτη. Ακόμα λοιπόν και αν δεν συμφωνίσει τώρα να ανανεώσει το συμβολαίου του Βραζιλιάνου η Λιόν, είναι ξεκάθαρα δική της υπόθεση αν θα τον αφήσει ελεύθερο ή όχι, οπότε δεν καταλαβαίνω πως θεωρούν τόσο κοντά τον παίκτη στον Παναθηναϊκό.


Τέλος έχουμε την περίπτωση Γκαλάς, ο παίκτης δεν δείχνει πολύ ζεστός να παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την μεγάλη διαφορά στο οικονομικό (2,3εκατ. έναντι 1,6 εκατ.) δεν δημιουργούνται οι καλύτερες προοπτικές για να έρθει ο παίκτης, για αυτό τον λόγο πιστεύω πως ο Γάλλος χρησιμοποιεί τον Παναθηναικό για να βρεί καλύτερο συμβόλαιο από άλλη ομάδα, πιθανότατα και σε ένα πιο ελκυστικό πρωτάθλημα από το δικό μας.

Πολύ φοβάμαι ότι αν στην ΠΑΕ δεν έχουν έτοιμες ισάξιες λύσεις θα βρεθούν προ εκπλήξεων.



Υ.Γ. 1 Υπερβάσεις γίνονται με τον τρόπο που την έκανε ο Μαρινάκης (και μπράβο του!) και όχι με «ταβάνια» σε προσφορές (πόσο μάλιστα όταν το ταβάνι σου είναι 1,5 εκατ. €), απλά…




Υ.Γ. 2 Η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού κινείτε με τις παλιές μεθόδους (επί εποχής Βαρδινογιάννη), θέλει δηλαδή να κάνει το «Μπαμ» με πολύ καλό αλλά και ελεύθερο παίκτη για να μην πληρώσει ρήτρα αποδέσμευση, δυστυχώς όμως δεν μπορεί να τα έχεις όλα, κάπου θα πρέπει και εσύ να κάνεις πίσω.


Υ.Γ. 3 Για μία ακόμα χρονιά κοντεύει ο Αύγουστος και ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ, επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση…


Υ.Γ. 4 With peanuts you buy Monkeys…

4 σχόλια:

  1. pssttt...
    Την Κυριακη θα παμε για μπασκετ με τους πελατες?
    Υ.γ. εχεις ξεκινησει και την διαφημιση απο οτι ειδα...
    Bigmike13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα σας δίνει ο βγενό να αποθεωνετε μαρινάκη? Peanuts πληρωνε ο Πατέρας για Βαβζίνιακ, Μελλίση? Ουστ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. An apo Cisse, Gilberto, Leto, Katsourani, kai tin panetimi douleia oson afora ton Govou, esu thimase Babziniak (pou itan klaseis anoteros tou Sariegi kai tou Kante!!!) kai Melisi tote ksexnas aukola. Oso gia to ti eipa gia ton Marinaki einai apolita eilikrines kai mou arese i kinish tou na dosei osa thelei o paiktis, kirios giati mou thimise tin metagrafi Cisse epi patera!!! Etsi ginonte oi iperbaseis, oxi me...tavania!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Paei o Cris...

    Ο Γκαλάς είναι ελεύθερος και ο άλλος τσιγκουνέυετε 1 μύριο... ακόμα δεν έχει δώσει φράγκο για μεταγραφή, και δεν με νοιάζει ας μη δώσεις σε ξέρχουμε τώρα θα αλλάξεις; Τουλάχιστον δώσε ρε ξεφτιλισμένε λίγα παραπάνω να πάρεις τον Γκαλάς... ελέυθερος είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή