Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Κλέιτον.

Διαβάζω καθημερινά στα site και τις εφημερίδες για την πορεία όλων των παικτών στις προπονήσεις, ο Κλειτον είναι από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα. Παρόλο που βρίσκεται με το ένα πόδι στην Βραζιλία (όπως λένε τα δημοσιεύματα) εκείνος δείχνει να έχει αλλάξει συμπεριφορά.
Ο Παναθηναικός όπως διαβάζουμε ψάχνει παίκτη στα χαφ του οποίου η περίπτωση θα προχωρήσει πιθανότατα όταν τελειώσει το «καυτό» ζήτημα του Killer. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως ο Κλέιτον αξίζει μία ευκαιρία ακόμα, άλλωστε η αγωνιστηκή του αξία δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, ο χαρακτήρας του ήταν εκείνος που δημιουργούσε όλα τα προβλήματα.

Εφόσον λοιπόν οι Πράσινοι ψάχνουν για παίκτη στον άξονα, νομίζω πως ο Κλέιτον θα μπορούσε να ταιριάξει στα πλάνα της ομάδας, βοηθώντας στο δημιουργικό κομμάτι με τις καλές κάθετες πάσες που διαθέτη. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι πως πέρσι δεν είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε στην 11άδα με τους βασικούς, εκεί όπου θα απέδιδε σίγουρα διαφορετικά. Το αν θα μπορούσε να γίνει βασικός ο Κλέιτον δεν το γνωρίζω, όμως σίγουρα θα μπορούσε να δώσει σημαντικές λύσεις ως back up του Νίνη.


                                                                                  
                                                                                                                                          The Researcher

8 σχόλια:

  1. Ρε παιχτη πραγματικα δεν σε αντεχω, καθε καλοκαιρι τις ιδιες μαλακιες λες, τωρα τις γραφεις κιολας...ποιος Κλειτον ρε μαλακα...? Αυτος που τον ελεγες Chivas ολο τον χειμωνα...?Ξεκολλα στα φιλικα και στην προετοιμασια, ολοι συμφωνα με τις φυλλαδες ειναι παικταραδες και οι ομαδες μας πανε τουλαχιστον για τελικο διηπειρωτικου, και τον χειμωνα φφφαααπππ, τσακωνομαστε για το ποιος εφτασε στους ''16'' λες και κατακτησαμε το Τσου Λου...!!! Και ποιος Νινης βασικος ρε φιλε...? Ο Νινης της Ρομα ναι, ο Νινης που μπηκε στο παιχνιδι με την Αργεντινη οχι, γενικα πιστευω οτι ο Νινης ειναι υπερεκτιμημενος και θελει πολυυυυυυ δουλεια ακομη, εγω σοβαρα μιλαω με 2,5-3 μυρια τον πουλαγα και αυριο, μαζι με ενα ποσοστο μεταπωλησης στην περιπτωση που γινει παιχταρας (που δεν το βλεπω), και λογω θεσης(π.χ. ο Παπαστοθοπουλος θα κανει μεγαλη καριερα, αλλα παιζει σε μια θεση που οι απαιτησεις για ταλεντο δεν ειναι πολλες).
    Υ.Γ. Και ο Ρομερο στα φιλικα φωτιες εβγαζε φιλε...να εχεις κριση και γενικα να περιμενεις να δεις και οχι να τσαμπουνας οτι σου πετανε οι αλλοι, να εμπιστευεσαι την κριση σου και να μην πηγαινεις με το ρευμα.
    Φιλικα Bigmike13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mallon Mike me mperdeueis me kapoion allo.... ego den exo milisei kaka pote gia ton Cleyton, allo i plaka pou kanoume metaxi mas gia ta peri Ghivas. To oti eipa pos diavasa oti paei kala o Clayton einai sxima logou! exo diki mou krisi gia ton paikti, xero ti einai kai ti mporei na kanei (ton Romero den to eixame dei pote auton omos ton jeroume). Apla esi mporeses na vgaleis asfales simperasma giauton me tin misi xronia epi Ten kate pou den ton evaze kai me tin alli misi epi Nioplia opou den mporouse na paixei giati eixe apoxi 6 mines... giauto ego ta grafo auta pou leo kai menoun, opos kai ta dika sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιους 6μηνες και 6μηνες ρεεεε...???? Το παλικαρι ειναι 2χρονια στην ομαδα και παει για τον τριτο...!!! Το παλικαρι σε συνθηκες πρωταθλητισμου τελικα δεν κανει, δεν εχουν ολοι την στοφα να μπορουν να ανταπεξελθουν σε μεγαλες ομαδες, μπορει ταλεντο να εχουν, αλλα θελει κατι πολυ παραπανω απο αυτο για να παιξεις στον Παναθηναϊκο φιλε, και αυτο το κατι ειναι τσαμπουκας,στοφα πρωταθλητη και star quality m8...ακομα και αλλαγη να εισαι στον Παναθηναϊκο δεν μπορει να μην τα εχεις αυτα...βλεπε Ζιλμπερτο, Σισσε, Λετο, Κατσουρ, Σιμαο, Καρα, ακομα και ο Νινης και απο την αλλη εχεις Ρουκαβινα, Λαζαρο, Κλειτον, για να μην μιλησω για την αμυνα μας, ή και για παλιοτερους (βλ. Τζιωλομαντζιους). Αλλο τι κανει καποιος σε μια ομαδα τυπου Λαρισας/Πανιωνιου και αλλες οι συνθηκες του Παναθηναϊκου...δεν κανει το παλικαρι, απλα δεν κανει...για την συγκεκριμενη θεση θες παιχτη με τα χαρακτηριστικα των Ζιλμπερτο, Σισσε, Λετο, θες παικτη με ΑΡΧΙΔΙΑ...!Ο ποιο αδικημενος παικτης που περασε ποτε απο ΠΑΟ ηταν ο Ματος φιλε, που την καταστροφικη Πεσειροχρονια τραβαγε ολο το κουπι μονος του...αυτα!!!
    Bigmike13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ti egine Mike, afou esena den sou aresan ta blog!!!Simera omos se epnikse to adiko kai eipes na kaneis mia ekseresh, e?

    L.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Malon omos exeis provlima sto na katanoeis ti diavazeis, Dioti esi milas gia paiktara vasiko me arxidia ktl. Ego omos pote den egrapsa tipota tetoio eipa pos tha mporouse na dosei kapoies liseis piso apo ton Nini. Opos exei dilosei o Nioplias ton proorizei gia vasiko ton Nini kai se opoious aresei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς L.M.
    Με εχεις δει πολλες φορες να γραφω εδω...? Και ξερεις τι ειναι που δεν μου αρεσει και δεν γουσταρω τα blogs? Καταρχην οτι ειναι μοδα και ο καθενας φτιαχνει απο ενα για να γραψει οτι του κατεβει και οτι στην ουσια δεν προσφερουν τιποτα καθως απλα αναδημοσιευουν γεγονοτα και γνωμες αλλων, τα οποια ηδη τα εχουμε διαβασει καπου αλλου.
    Υ.Γ. Τουλαχιστον αφου ειμαστε Παναθηναϊκοι βαλε κανα τριφυλλακι ρε μαλακα εδω μεσα και βαψτο πρασινο να πουμε, εχει μαυρισει η καρδια μας απο τον πουστη τον Τζιγγερ το εχεις κανει και εσυ μαυρο και ειμαστε ασορτι.
    Υ.Γ.2 Θα σε παραδεχτω ρε πουστη μου αν μια φορα εστω γραψεις καφρικα, να μην το παιξεις αντικειμενικος, ουτε διφορουμενος, γραψε πραγματικα αυτο που θες, οχι αυτο που πιστευεις οτι θελουν να ακουσουν οι αλλοι.
    Φιλικα Bigmike13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υποσημειωση...εδω μπαινω μονο και μονο επειδη ειναι του φιλου μου για κανενα αλλο λογο...
    Υ.Γ. ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
    Υ.Γ.2 Α μπας και πετυχω και κανα γραφικο γαυρο ή αεκακι να γελασω λιγο μαζι τους....
    Bigmike13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kai ego gia auto se kano forward gia na diaskedazeis me ta gaurakia kai ta aekakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή