Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Χαλαρα...

Οι ρυθμοί χελώνας συνεχίζονται στην ΠΑΕ, σε λίγο συμπληρώνουμε 2 μήνες από τον τελικό κυπέλου και υπάρχουν πάρα πολλά θέματα σε εκκρεμότητα. Πρώτα από όλα ο πρόεδρος, ο τεχνικός διευθυντής και βέβαια οι μεταγραφές. Υποτίθεται δημιουργήθηκε η εκτελεστική επιτροπή ούτως ώστε να «τρέξουν» κάποια ζητήματα για να μην περιμένει η ομάδα το Δ.Σ. Τελικά από ότι φαίνεται μόνο η περίπτωση του Νιόπλια προχώρησε της οποίας η κατάληξη ήταν λίγο πολύ γνωστή για όλους. Ο χρόνος περνάει και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει το πλεονέκτημα που έχει -μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος- απέναντι στους αντιπάλους μας. Θα πάρω το «ρίσκο» (όσο μπορεί να θεωρηθεί ρίσκο αυτό που θα πω!) να προβλέψω ότι οι μεταγραφές θα στοχεύουν ελεύθερους παίκτες (τύπου Ιωαννίδη) ή μεταγραφές με έμψυχα ανταλλάγματα… και ΑΝ γίνουν και αυτές! Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε παίκτες τύπου killer, Hummer κτλ διότι αυτοί δεν θα έρθουν, απλά να σας αναφέρω ότι μετά νέα οικονομικά δεδομένα και το θέμα της φορολογίας των αθλητών ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα από 1,5 εκατ. «καθαρά» σε συμβόλαιο, οπότε παίκτες τύπου Γκαλας με κασέ 2.000.000€ πρέπει να τους ξεχάσουμε. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως έχουμε περάσει σε εποχή λιτότητας (Τζιγγερ).
Το φαινόμενο της αυτοκαταστροφικότητας που έχει η ΠΑΕ τείνει να γίνει συνήθεια και σε εμάς, βλέποντας έναν ολυμπιακό χωρίς προγραμματισμό (ακόμα και αλλαγή ημερομηνίας της προετοιμασίας έκαναν για να αποφύγουν το κράξιμο του κόσμου!), μια ΑΕΚ που δεν έχει «σάλιο» για μεταγραφές (ιδιαίτερα αν δεν πουλήσει βασικούς της παίκτες) και τους Άρη και ΠΑΟΚ να κινούνται στα «ρηχά» δημιουργώντας ομάδες συνόλου, ίσως να χαθεί η ευκαιρία να ανοίξει η «ψαλίδα».
Παρότι η ομάδα έχει ένα πολύ καλό ροστερ (αν μείνει ως έχει και δεν έχουμε καμία απώλεια βασικού παίκτη) πρέπει να γίνουν 2 καλές κινήσεις για να κλειδώσει και ο φετινός τίτλο.

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου