Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ημαρτον!!!

Πραγματικά, δεν ξέρω πως τα καταφέρνει έτσι ο Παναθηναϊκός. Είναι η μοναδική ομάδα που ανασταίνει νεκρούς (αγωνιστικά ή έξω-αγωνιστικά). Έχει πάρει Double, κατάφερε να στείλει τον ολυμπιακό στην χώρα του Borat για προκριματικά από τις 15 Ιουλίου, καθάρισε το παρασκήνιο, έχει σίγουρη θέση στους ομίλους του Champions League με εξασφαλισμένα έσοδα (με λίγα λόγια είναι καβάλα στο άλογο) και παρόλα αυτά έφτασε ΞΑΝΑ στο σημείο να κάνει συλλαλητήρια για να βγάλει πρόεδρο.... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Όμως, αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο από όλα είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια, Δηλαδή τι πραγματικά έγινε και διασπάστηκε έτσι η διοίκηση (αφού με βάση τα λεγόμενα τους την Δευτέρα τα είχαν βρει σε όλα έτσι ώστε να συνεχίσει σαν πρόεδρος ο Πατέρας). Εγώ προσωπικά πρώτη φορά είμαι τόσο μπερδεμένος, δεν μπορώ να κάνω κανένα σενάριο στο μυαλό μου για το ποιος ή ποιοι μπορεί να φταίνε στην προκειμένη περίπτωση. Η αλήθεια είναι ότι μετά τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις της Δευτέρας -αλλά και γενικότερα την στάση των μετόχων όλες αυτές τις μέρες- έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκαν αρκετά στοιχειά για όλες τις πλευρές.

Ξεκινώντας από την πλευρά Βγενόπουλου ο οποίος επί εποχής ΠΕΚ καλούσε τον Τζίγγερ να πουλήσει (αυτό βέβαια ήταν και ένας μοχλός πίεσης για να μπει στη ΠΑΕ σαν μέτοχος), και ενώ τότε αυτός αποτιμούσε την ΠΑΕ 150 εκατ. (με την Παιανία) τώρα που πουλάει το ποσοστό του για 64 εκατ., (υπάρχει βέβαια και το «έλλειμμα») ο Mr. MIG μας μιλάει για κρίσεις κτλ. Ο Τζίγγερ από την άλλη, «φαγώθηκε» να μας κάνει την αποτίμηση η Deloitte (η οποία κάποιοι λένε πως έχει πολλά «κενά») και αφού έβγαλε την ΠΑΕ ζημιογόνα, την αποτίμησε στα 112 εκατ!!!. Οι Γιαννακόπουλοι έχουν δείξει ξεκάθαρα πως έχουν αδυναμία στο Τζίγγερ, πιθανότατα γιατί αυτοί έχουν και το πλειοψηφικό πακέτο και κάτι τέτοιο μόνο καλό θα τους έκανε (πράγμα που δεν με ενοχλεί γιατί όσο παραμένουν αυτοί στην ΠΑΕ νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά). Τέλος έχουμε τον Πατερά, ίσως τον πιο αδικημένο από όλους, τον άνθρωπο που έκανε τόσα πολλά και πλέον δικαιωματικά (ίσως) δεν θέλει ξανά την προεδρική θέση. Την γνώμη μου και την εκτίμηση μου προς τον Πατέρα την έχω εκφράσει και στο παρελθόν και δεν έχει αλλάξει, τον θέλω ξανά για πρόεδρο.

Παιδιά, δεν σας κρύβω πως είμαι πολύ προβληματισμένος και ελπίζω να πάνε όλα καλά, αναμένω την Τετάρτη με μεγάλη αγωνία, αν και δεν βλέπω να έχουμε ιδιαίτερες εξελίξεις στην περίπτωση που δεν συμμετέχουν όλοι οι μέτοχοι. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε…

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου