Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Μετά τον Πατέρα ποιος;…

Πάει και ο Πατέρας παιδιά, δεν άντεξε άλλο...
Πολλοί θα πουν ότι η κίνησή του αυτή είναι λάθος ή βιαστική, ίσως και όχι, για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα και πόσες ελπίδες υπάρχουν για να ανατραπεί το σκηνικό. Προσωπικά είμαι πολύ απαισιόδοξος και ας λένε κάποιοι ότι αυτή ήταν κίνηση τακτικής για να πιέσει την πλευρά Βαρδινογιάννη να δεχτεί τους όρους του.

Απογοητεύτηκα ιδιαίτερα που ο Τζιγγερ δεν αναγνώρισε και πολλά στο ¨ έργο ¨ του Πατέρα αποκαλώντας απλά αξιέπαινη την προσφορά του. Δέχομαι πως με τα χρήματα που ξοδευτήκαν αυτά τα δυο χρόνια ίσως και κάποιος άλλος να μπορούσε να πετύχει τους στόχους… Πρωτάθλημα και Κύπελο, αμφιβάλω όμως αν κάποιος (ιδιαίτερα ο Τζιγγερ) θα μπορούσε προστατέψει την ομάδα (η οποία ήταν έρμαιο του παρασκηνίου τόσα χρόνια) και να φέρει σε τόσο δύσκολη θέση τον Κοκκαλη.

Δεν φαντάζομαι τη λύση έχει στο μυαλό του ο Τζίγγερ και πέραν του Παύλου και του Θανάση δεν μπορώ να σκεφτώ καμία άλλη λύση που θα θεωρηθεί το ίδιο αξιόπιστη και δεν θα ξεσηκώσει τον κόσμο με την οριστική αποχώρηση Πατέρα.

Είναι δεδομένο ότι παίζονται πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε (και ούτε πρόκειται ποτέ να μάθουμε) όσον αφορά τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους οι μέτοχοι, δηλαδή για το ποιοι και πως θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα, αν θα βάλουν πολλά ή λίγα, ίσως εκεί να υπάρχει και η βασική διαφωνία.

Πάντως επειδή μου αρέσει πάντα να λέω την αλήθεια πρέπει να αναγνωρίσω και κάποια δίκια στον Τζιγγερ όσον αφορά την οικονομική διαχείριση της ομάδας. Εννοείται πως η κρίση δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την ΠΑΕ και εκεί θέλει να εστίασει ο Τζιγγερ, στην οικονομική ¨υγεία¨ του συλλόγου. Αν η ομάδα χρειαστεί να κάνει 2-3 μεταγραφές και (γιατί όχι) μάλιστα από την Ελλάδα θα με βρει σύμφωνο, αξιόπιστες λύσεις υπάρχουν για να καλύψουν τις θέσεις όπου η ομάδα πονάει. Ούτως η αλλιώς το ροστερ (εκτός και αν έχουμε δραματικές αλλαγές μετά το Mundial) είναι πολύ καλό και με 2-3 αξιόπιστες προσθήκες πάμε για νέο πρωτάθλημα και αφήστε τους άλλους στο… Καζακσταν!

Ελπίζω όλα να τελειώσουν καλά την παρασκευή και να μην καταστρέψουμε έτσι απλά ότι χτίσαμε εδώ και δυο χρόνια.

Υ.Γ. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στον Πατέρα είναι ότι πάνω απ' όλα ΓΟΥΣΤΑΡΕ αυτό που έκανε, ήταν πανταχού παρών όχι όπως κάποιοι άλλοι πρόεδροι που διοικούσαν εξ αποστάσεως και έκαναν κριτική στην ομάδα από τον καναπέ του σπιτιού τους.

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου